Zyxel ile WyreStorm’dan Uçtan Uca İşbirliği

Güvenli, yapay zeka ve bulut destekli iş ve ev ağı çözümleri lideri Zyxel Networks, bugün IP üzerinden AV, HDBaseT ve HDMI teknolojilerinin öncü yenilikçi firması olan ve yakın zamanda IP üzerinden AV çözümlerini H.265 NetworkHD 110’larla genişleten WyreStorm ile iş birliğine gittiğine duyurdu.

Zyxel’in kısa süre önce Networked AV bileşenini switch’lerinin çoğunda kullanıma sunması, basitliği ve verimliliği artırdı. Böylece WyreStorm gibi ağ ortakları, network streaming performansından ödün vermeden farklı kurulumlarda AV sistemi sunabilmeye başladı. Zyxel’in 30 yılı aşkın ağ uzmanlığından yararlanan yeni teklifi, AV endüstrisindeki katma değerli satıcılara, sistem entegratörlerine ve kanal ortaklarına daha fazla ölçeklenebilirlik ve verimlilik sağlıyor.

HDMI tabanlı teknolojiden ağ tabanlı AV’ye geçiş yolu aşırı karmaşık olmasa da ağ deneyimi olmayan, işletme içinde kurulum yapan kişiler, genellikle switch’ler üzerindeki düzinelerce ağ protokolüyle başa çıkmakta zorlanıyorlar. Bu durum, mükemmel bir streaming deneyimi yerine hizmetlerde kesinti ortaya çıkartıyor. Zyxel’in en yeni Networked AV modu, işte tam burada devreye giriyor. Basitleştirilmiş kurulum sihirbazı, tüm AV’yi IP ağı üzerinden yalnızca birkaç dakika içinde kurarak bu sorunları geçmişte bırakıyor.

WyreStorm: Güçlü, Güvenilir, Yalın™
WyreStorm, HDMI tabanlı teknolojinin ötesine geçen AV uygulamaları için profesyonel dağıtım teknolojileri hizmetleri sağlamakta uzmandır. IP üzerinden NetworkHD AV ürün serisi, düşük bant genişliğine sahip H.265 streaming’den IP üzerinden JPEG2000 4K’ya ve sıfır gecikmeli 10 GbE streaming hizmetlerine kadar bir dizi teknoloji sunar.

Ortaklık, Zyxel’in Networked AV modlu switch’lerinden oluşan eksiksiz portföyüne erişim sağlayarak, WyreStorm’un kurulum sürecini basitleştirmesine ve akıcı streaming performansıyla sorunsuz birlikte çalışabilirlik sunmasına olanak tanıyor.

Özel tasarlanmış Networked AV modu ile yönetimi kolaylaştırın
Zyxel’in özel Networked AV modu ister bir, ister birden fazla switch olsun, IP üzerinden AV için network switch kurulumunu basitleştirmek için gerekli olan sık kullanılan tüm özellikleri entegre ediyor. Sezgisel kurulum sihirbazına ek olarak, switch port ve sistem bilgileri, bant genişliği kullanımı ve güç kullanım durumlarının tümü, ağ yöneticilerinin kolaylıkla yönetebilmeleri için özel olarak tasarlanmış tek bir gösterge panosunda grafik olarak görüntüleniyor.

Zyxel KOBİ Ağ Çözümleri Başkan Yardımcısı Crowley Wu, “”Zyxel, yeni uygulamalar için yüksek performanslı network switch’ler sağlamayı hedefliyor ve IP tabanlı bir ağa geçiş sürecinin basit ve verimli olması gerektiğine inanıyor. Özel tasarlanan Networked AV modumuz, IP multicast ağlara kurulum yapma zorluğunu ortadan kaldırıyor ve WyreStorm gibi iş ortaklarımızın güvenilir bir IP üzerinden AV çözümü sunmaları gerektiğinde, Zyxel switch’lerin yapılandırmasını kolaylaştırıyor” dedi.

WyreStorm Ürün Geliştirme Direktörü Andy Herron ise “Ürünleri WyreStorm’un A/V endüstrisine Güçlü, Güvenilir ve Basit çözümler sunma vizyonuyla eşleştiği için Zyxel ile iş birliğine gittik. NetworkHD dağıtımının omurgasına dönüşen Zyxel switch’leriyle gerçek performans ve güvenilirliği deneyimleyeceksiniz. Yeni Networked AV modunun eklenmesi, kurulum ve yapılandırma için çığır açıcı bir yenilik ve bir entegratörün dakikalar içinde operasyonel bir NetworkHD sistemine sahip olmasını sağlıyor.” dedi.

Zyxel’in Networked AV modu, XGS2210 serisi GbE Layer 3 Access Switch’ler için geçtiğimiz şubat ayında piyasaya sürülen cihaz güncellemesi v4.70’den itibaren kullanılabilir durumda ve XS3800-28 10 Gigabit Layer 3 Aggregation Switch için de mart ayında sunulacak. Networked AV modu hakkında daha fazla bilgiye https://www.zyxel.com/tr/tr/solutions/Networked-AV-Solution-20200821-989148.shtml adresinden ulaşabilirsiniz.