Çok Satan Kulaklık JLB 500 BT Yenilendi

Türkiye’de en çok tercih edilen kulaklıklar arasında yer alan JBL Tune 500 BT ile benzer özellikleri taşıyan JBL Tune 560 BT kullanıcıların beğenisine sunuldu. 500 BT kulaklığın devamı niteliğinde tasarlanan 560 BT, 16 saat pil ömrü ve üstün JBL ses kalitesi ile eşsiz bir dinleme deneyimi sunmaya devam ediyor. 

2020 yılının en çok satan kablosuz kulak üstü modeli olan JBL Tune 500BT yenilenen kodu 560 BT ile satışa sunuldu. 16 saat pil ömrü ve üstün JBL ses kalitesi ile eşsiz bir müzik dinleme keyfi sunan JBL Tune 560 BT, kablosuz kullanım kolaylığı, hafif ve katlanabilir özelliği ile taşıma kolaylığı sağlıyor. Konforlu müzik, yüksek malzeme kalitesi, fiyat performans, güçlü ses ve bağlantı özellikleriyle müzikseverlere eşsiz ses deneyimi yaşatan JBL Tune 560BT, tasarımdan donanıma kadar sunduğu üst düzey ayrıntılarla ses teknolojilerine dair uzmanlığını ortaya koyuyor. 

Müzikseverlerin ihtiyaç duyacağı tüm detaylar var!

Uzun süreli ve sorunsuz bir kullanım için müzikseverlerin ihtiyaç duyacağı tüm detayları bir araya getiren JBL Tune 560BT, akıllı asistan desteği, çağrı kontrol etme, Android ve iOS uyumluluğu sayesinde müzik dışı fonksiyonları sayesinde birbirinden farklı beklentilere hitap etmeyi başarıyor.