HUAWEI FreeBuds 4i Herkes İçin Aktif Gürültü Engelleme

Yeni teknolojinin rahatlığını ve cazibesini daha fazla insanla buluştururken birinci sınıf müzik deneyimi sunan Huawei, TWS kulaklıkları herkesin hayatına dahil etmek için FreeBuds 4i’yi yarattı.

HUAWEI FreeBuds ailesinin DNA’sını miras alan HUAWEI FreeBuds 4i, aktif gürültü engelleme, üstün pil ömrüyle birlikte kristal netliğinde ses kalitesi sunuyor. Ayrıca, daha fazla insanın yeni teknolojinin rahatlığını ve cazibesini deneyimleyebilmesi için herkes için “tercih edilen” kulaklık olma amacını taşıyan şık bir tasarıma sahip.

HUAWEI FreeBuds 4i’nin 3 benzersiz özelliği

TWS (Gerçek Kablosuz Stereo) kulaklıklar söz konusu olduğunda, gürültü engelleme kullanıcılar için olmazsa olmaz bir özellik haline geldi. Gürültü engelleme özellikli kulaklıkların çoğu, tatmin edici gürültü engelleme efektleri sağlamak için çeşitli senaryolara uyum sağlayamıyor. HUAWEI FreeBuds 4i, gürültüyü aktif olarak ortadan kaldırabilen tersine çevrilmiş 22dB gücünde akustik ses dalgaları oluşturmak için yerleşik akustik bileşenler ve algoritmalar kullanıyor. Bunun da ötesinde, doğru ses alımı için iki mikrofon ve hüzmeleme teknolojisi de kulaklığa eşlik ediyor. Ayrıca, rüzgar gürültüsünü engellemek için etkili bir şekilde çalışan benzersiz rüzgar önleyici tasarıa sahip. Huawei’nin yapay zeka teknolojisinden yararlanan HUAWEI FreeBuds 4i, arka plan seslerinden insan sesini bile ayırt edebiliyor. HUAWEI FreeBuds 4i, klima uğultu sesleri, bilgisayar fanı gürültüsü, tren gürültüsü ve alışveriş merkezindeki kalabalık gibi en yaygın kullanıcı senaryolarına aktif olarak adapte olabilmesi için çeşitli ANC modları sağlıyor.

Pil ömrü, TWS kulaklık kullanıcıları için en önemli özellik. HUAWEI FreeBuds 4i, bu sorunu çözmek için benzersiz düşük güç tüketimi tasarımı kullanıyor. Kompakt gövdesinin içinde kulaklıklar, yüksek enerji yoğunluğuna sahip büyük kapasiteli pile sahip. İster işe gidip gelmek isterse dış mekan etkinlikleri için kullanılıyor olsun, kullanıcılara çoğu senaryoda uzun pil ömrü sunuyor. ANC kapalıyken HUAWEI FreeBuds 4i, 10 saat kesintisiz müzik çalmayı destekliyor. ANC açıkken, tek bir tam şarjla 7,5 saate kadar sürekli olarak müzik çalabiliyor.

Dahası, HUAWEI FreeBuds 4i hızlı şarjı da destekliyor. 10 dakikalık şarjla, dört saate kadar müzik çalabiliyor. Kulaklıklar bu gelişmiş pilleri aracılığıyla ayrıca 200 güne varan stand-by süresi de sunuyor.

HUAWEI FreeBuds 4i, 10 mm dinamik sürücü ve kompakt gövdeye yerleştirilmiş kompozit diyafram ve üç seviyeli dengeli ses sunmak için yerleşik profesyonel ayar algoritmaları ile azımsanmayacak bir ses kalitesi sunuyor. Huawei ses mühendisleri ekibi, mümkün olan en iyi frekans yanıtı parametrelerini elde etmek için kontrollü bir laboratuvar ortamında, gürültülü bir ortamda ve sıradan günlük senaryolarda ses kalitesini ayarladı. Bu çaba, HUAWEI FreeBuds 4i’yi gitar, davul, vokal ve piyano müziği gibi çok çeşitli popüler ses stilleri için uygun hale getirerek, insanların dinleme alışkanlıklarına göre bilimsel olarak optimize edilmiş ses kalitesi sağlıyor. HUAWEI FreeBuds 4i, gürültülü ortamlarda bile daha iyi ses kalitesi sağlamak için bunu etkili gürültü engelleme ile birleştiriyor.

Yenilik: Daha dinamik bir görünüm ve daha iyi konfor

HUAWEI FreeBuds 4i, önden ve yanlardan pürüzsüz, kavisli bir yumurta şekline sahip olmasının yanında, düz bir yüzeyde yuvarlanmadan durması için de tasarlandı. Şarj kutusu ele kolayca sığan küçük ve kompakt bir yumurta şeklinde. 

Yumurta şekli, HUAWEI FreeBuds 4i’yi kullanıcı için daha rahat hale getiren, kulaklık gövdesinin tabanında bile yuvarlak bir dış yüzeye sahip. Kullanıcının kulakları üzerindeki yükü azaltmak için, kulaklık gövdesinin ağırlığı tekrar tekrar test edilerek kulaklık başına sadece 5,5 gram olacak şekilde ayarlandı. Kulaklıklar ayrıca üç farklı boyutta yumuşak silikon kulaklık ucuna sahip. Böylece kullanıcılar kendi kulakları için en rahat boyutu seçebiliyorlar. FreeBuds 4i, hem Android hem iOS cihazlarla uyumlu olarak tüm işlevleri kullanılabilir şekilde çalışabiliyor. FreeBuds 4i, 749 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla HUAWEI Online Mağaza’da ön satışa sunuluyor. Ürünü alan kullanıcılara ayrıca Huawei Akıllı Tartı 3 satın alırken kullanabilecekleri 150 TL değerinde hediye kuponu da veriliyor.

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-freebuds-4i