Peyman’dan Mini Cooper Kazanma Fırsatı

Kuruyemiş sektörünün lider oyuncusu Peyman, yine bir ilke imza atarak ambalajlı kuruyemiş pazarında ilk defa araba kazandıran büyük bir kampanya düzenliyor. Çitliyo ailesinin tüm ürün paketlerinden çıkan şifreler ile başvuru yapılan yarışmada şanslı iki kişi, Mini Cooper Countryman ALL4 Signature 2020 model otomobiller kazanacak. İlk çekiliş 24 Haziran, ikinci çekiliş ise 24 Eylül tarihlerinde yapılacak ve iki Çitliyo tüketicisi arabalarına kavuşacak.

Türk halkı başta olmak üzere, tüm dünyanın sevdiği çekirdek tarifini inovatif bir ürün ailesine dönüştüren Peyman, Çitliyo markasıyla gerçekleştirdiği kampanya ile çitlemeyi daha eğlenceli hale getiriyor. Kampanya dahilinde Çitliyo paketlerinin içerisinde yer alan şifreyi www.herkesonucitliyo.com internet adresindeki forma ad-soyad, adres ve GSM bilgilerini eksiksiz giren şanslı katılımcılar, iki Mini Cooper otomobil ile birlikte binlerce hediye kazanma şansı elde ediyor.

Türkiye’de ilk kez bir çekirdek markası araba kazandırıyor!

Geçen yıl Türkiye’nin en başarılı oyuncularından Gupse Özay ile çok keyifli bir Çitliyo reklam kampanyasına imza atıp, dillere pelesenk olan müziğiyle evlere konuk olduklarını belirten Peyman Pazarlama Direktörü Ali Burak Aygül: “Reklam kampanyamız sonrasında yürüttüğümüz değerlendirmeler ve saha araştırmaları kampanyamızın çok doğru yerlere temas ettiğini, farkımızı ve vermek istediğimiz mesajı çok iyi ilettiğini gösterdi. İpsos araştırma şirketinin yaptığı bir araştırmaya göre geçen yıl en çok hatırlanan reklamlar arasında FMCG kategorisinde 1. sırada yer aldı. Bu güzel adımları büyütmek ve iletişimi daha ileriye taşımak için kulvarımızda yapılmamış bir kampanyayı hayata geçirmeye karar verdik. Haziran ve Eylül aylarında, Çitliyo çitlemeyi sevenlerden iki şanslı kişiyi, Mini Cooper otomobillerle buluşturacağız” dedi.

Kampanyanın iletişim çalışmalarını online ve offline tüm mecralarda aktif bir şekilde sürdüreceklerini söyleyen Aygül; “Olabildiğince çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Televizyon, radyonun yanı sıra Google, Facebook, Instagram ve Tiktok gibi sosyal mecralarda duyurulacak kampanyamızın yüzü ise yine sevgili Gupse Özay olacak” dedi.

Araba kazandıran kampanyanın yüzü yine Gupse Özay olacak

Peyman Çitliyo’nun araba kampanyası kapsamında tekrar bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden ünlü oyuncu Gupse Özay; “Herkes Çitliyo’yu çok sevdi. Eşim, dostum ‘Elimizden bırakamıyoruz’ diye bana mesajlar atarak tatlı tatlı sitemde bulundular. Çok hoşuma gitti, pandemi de daha bitmedi. Evlerde bol bol çitleyip stres atmaya devam edebiliriz. İzmir Kordon’da, kabuklarını yere atmadan paket paket Kara Şimşek çitleyeceğim günlerin hayaliyle kampanyanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Çitliyo, çitleyen kazanıyo…

Çitliyo kampanyası araba hediyesinin yanı sıra şifre gönderdikçe artan puanlarla farklı hediyeler dağıtıyor. Kazanılan puanlar doğrultusunda şanslı kişiler; günlük 250 MB internet, günlük 1GB internet, 1 aylık BluTV üyeliği, 25 TL değerinde Getir hediye çeki veya 50 TL değerinde Trendyol cüzdan çeki ikramiyesine anında erişebiliyor. Bu puanlarla hediyeleri anlık olarak alırken aynı zamanda www.herkesonucitliyo.comüzerinden yapılacak araba çekilişi için de katılım hakkı elde ediyor.