Sevgililer Gününde En Çok Kadınlar Erkek Ayakkabısı Aldı

Her sene sevgililer günü öncesi hediye fikirleri verilir, alınacak hediyeler araştırılır. Bloglarda mutlaka en az bir adet ‘sevgiliye hediye önerileri’ başlıklı bir yazıya rastlanır. Fakat sonrasında hangi ürünler en çok rağbet gördü, 2021’in öne çıkan hediyesi neydi tartışılmaz. Biz bu sefer bir farklılık yapıp olaya tersten yaklaşacağız. https://www.dsdamat.com Şubat ayı ürün satış analizlerinden çıkardığımız bilgilere göre 1-14 Şubat arası en çok sipariş edilen ürünleri sizlerle paylaşacağız. 

Bu sene sevgililer gününde erkeklere en çok hangi hediyeler alınmış merak ediyorsanız başlayalım!

Fakat öncesinde sevgililer gününde siparişin yüzde kaçını kadınlar oluşturmuş ona bir bakalım;

Bu dönemde sitemizde sipariş verenlerin %40’ını kadınlar oluşturdu. Kadın ziyaretçi sayımız bu aralıkta normalden %25 daha fazla artış gösterdi!

Peki, kadınlar web sitemizden ve mobil uygulamamızdan en çok hangi siparişleri vermiş? 

İşte bu yıl en çok hediye edilen ilk 5 ürün:

1. Detaylara Önem Veren Kadınlar Adım Adım Şıklık Diyor!

Kadınların ayakkabı aşkı galiba bu yıl erkek hediye seçimlerine yansıdı! Hediye listemizin ilk sırasında karşımıza erkek ayakkabı modelleri çıkıyor. Sevgililer günü döneminin en çok tercih edilen hediyesi bu yıl ayakkabı oldu! Sevdiğinin tarzına önem veren kadınlar https://www.dsdamat.com üzerinden en çok ayakkabı siparişi verdi. Ayakkabı siparişlerini incelediğimizde ise en fazla Oxford ayakkabı modelleri tercih edildi. Bu modelleri spor sneaker’lar ve loafer modeller izlerken; renk seçiminde de lacivert, siyah ve kahverengi renkler en fazla tercih edilenler oldu.

2. Karizmasını Yıllardır Kimseye Kaptırmayan Bir Aksesuar O! 

Şimdiye kadar alınmış en ilginç hediye değil belki ama kravatlar her dönemin en popüler hediyesi diyebiliriz. Sevgililer döneminin en çok alınan ikinci hediyesi de D’S damat kravat oldu. 

3. Riske Girmeyenlerin Tercihi Yine Hediye Setleri

Bir taşla iki kuş vurmanın keyfini yaşatan erkek hediye setleri, şık kutulu tasarımları ile bu yıl da en fazla tercih edilenler arasında bulunuyor. Hem kendinden kutulu olmaları hem de içerisinde birbirini tamamlayan aksesuarları ile hediye setleri her dönemin favorisi. Kravat, mendil ve kol düğmeli setlerimiz bu yıl sevgililer gününde en çok sipariş edilenlerde 3. sırada yer alıyor. 

4. Yılların Eskitemediği Bir Hediye: Parfüm!

Erkekte kokuya önem veren kadınlar bu yıl D’S damat parfüm tercih ederek, sevgililerine dikkat çekecek bir sürpriz yapmış diyebiliriz. Etkileyici notaları ile erkeklerin vazgeçemediği kokulardan olan D’S damat parfümler anlaşılan bu yıl kadınların da radarına girmiş!

5. Klasik Hediyelerin Olmazsa Olmazı Tabii ki Gömlekler…

Erkek giyiminde önemli bir yer tutan gömlekler, bu yıl da en çok tercih edilen hediyeler arasına girmeyi başardı. Kombinlerin en şık tamamlayıcısı olan D’S damat erkek gömlek hem klasik giyim tarzına hem spor casual stillere uyumlu modelleriyle kadınların en çok tercih ettiği hediyelerden oldu. Çabasız şıklığın formülünü bulan kadınlar sevgilileri için en iyi gömlekleri yine D’S damat Online’dan tercih etti.

Hediye Seçimlerinde Kadınlar En Çok Hangi Renkleri Tercih Etti?

Söz konusu kadınlar olunca renk skalası da merak konusu oluyor. Renk seçimleri konusunda çeşitliliğin göze çarptığı hediyeler arasında kadınlar bazı ürünlerde klasik renklerden şaşmaz iken bazı ürünlerde yenilikçi bir duruş sergiliyor. Erkek ayakkabı modellerinde siyah, kahverengi ve lacivert gibi risksiz renkler dikkat çekerken; gömlek ve kravat renkleri konusunda desenler ve birden fazla renk alternatifi öne çıkıyor.