Tuğba Şişik Reis’ten Gençlere İş Hayatında Yol Gösterecek Tavsiyeler

Teknoloji alanının öncü şirketlerinden Zyxel’in Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis, gençlere iş hayatında yardımcı olmak için iş tecrübelerini anlattığı, kendi blog sitesini hayata geçirdi.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Zyxel’in Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis, iş hayatına atılacak gençlerle tecrübelerini paylaşmak için bir blog sitesi kurduğunu duyurdu. www.tugbasisik.com adı ile yayına geçen sitede başarılı yönetici Tuğba Şişik Reis, okuma önerilerinden iş hayatının zorluklarına kadar pek çok konuya yazılarıyla değinecek. Tuğba Şişik Reis, blog sitesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Samimi ve İçten Yazılar

“Uzun yıllardır yapmak istediğim ama bir türlü hayata geçiremediğim bu projemi gerçekleştirmiş olmaktan son derece mutluyum. Bu sevincimi de seninle de paylaşmak istiyorum. Aslında hayat, hepimizin deneyimleyerek öğrendiği bir yolculuktan ibaret. Amacım, www.tugbasisik.com aracılığı ile yeni iş hayatına başlamış veya başlayacak genç arkadaşlarıma, kariyer ve iş dünyası hakkında bildiklerimi, yaşadıklarımı, okuma önerilerimi ve hayatın içinden gözlemlediklerimi paylaşarak bu uzun yolculuklarında yardımcı olabilmek fikir verebilmek.Burada yazdığım her yazının, her paylaşımın en önemli özelliği; samimi, içten ve sahici olmalarıdır. Paylaşımlarım, çalıştığım kurumlardan bağımsız yaşadıklarımı içermektedir.Özellikle kadın çalışan sayısının hala çok az olduğu ülkemizde her kız çocuğunun kendini iş hayatında hayal etmesinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Hızla değişen dünyada onlara olumlu bir katkı sağlayabilirsem, kendimi amacıma ulaşmış sayacağım…”