Samsung Galaxy Tabletlerde Yüzde 18 İndirim

Uzaktan eğitim konusunda bilgisayar alamayan ailelerin ekonomik olarak kurtarıcısı haline gelen tabletlerde yarı yıl fırsatları başladı. Samsung Galaxy tabletlerde yüzde 18 indirim yapacağını duyurdu.  

Pandemi nedeniyle 2020 – 2021 eğitim öğretim yılının ilk dönemi uzaktan eğitimle gerçekleştirildi. Bu dönemde tabletler sayesinde öğrenciler derslerini takip etti, eğitim videoları izledi ve konuları daha iyi öğrenme fırsatını yakaladı. Ayrıca birçok gelişmiş uygulama aracılığıyla eğitim içeriklerini de zenginleştirdiler. Samsung Galaxy tabletler de sundukları özelliklerle bu dönemde öğrencilerin en önemli eğitim araçlarından biri haline geldi. Mükemmel bir tasarım ile geliştirilen Galaxy Tab S6 Lite genç profesyonellerin ve öğrencilerin hayâl gücünü özgür bırakan, verimliliğini yükselten üst düzey özelliklere sahip. Konforlu not almayı mümkün kılan ve çizim için geliştirilen S Pen sayesinde el yazısıyla yazılan notlar dijital metne dönüştürebiliyor ve tek bir tıklamayla Microsoft Word formatlarına aktarılabiliyor. İnce tasarımı, heyecan veren eğlence sistemi ve üstün performansı ile Galaxy Tab A7 WiFi öğrencilerin eğitim hayatını zenginleştirmekle kalmıyor aynı zamanda tüm şıklığıyla günlük hayatlarına renk katan bir rehber de oluyor. Eğlence odaklı geniş ve dinamik 10,4″ ekranı ve dörtlü hoparlörlerin çıkardığı Dolby Atmos çevresel ses özellikleriyle yarıyıl tatillerinde de öğrencilerin gözdesi olan bu Galaxy tablet sayesinde dünyalar dolusu içerik parmakların ucuna geliyor.

Galaxy Tab A 8

347 gram ağırlığıyla çocuklar tarafından kolayca taşınabilen Galaxy Tab A (2019, 8.0”) ise öğrencilerin adeta pratik bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. 8’’ ekranı ile içerikleri keşfetmek için daha büyük bir ekran sunan Galaxy tabletin alt tarafına yerleştirilen çift hoparlör de üst seviye bir izleme ve dinleme deneyimi sunuyor. Birden çok paylaşım seçeneği ile fotoğrafları, videoları, notları ve diğer ögeleri anında paylaşmayı sağlayarak ailelerin birlikte yeni anılar oluşturmasına da olanak tanıyor. Yılın ilk karnesini alan olan öğrenciler yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşarken ebeveynler de çocuklarını mutlu etmek için hediye arayışına başladı. Samsung’un uzaktan eğitim döneminin vazgeçilmezleri arasına giren Galaxy tabletleri de çocukları sevindirecek hediye listelerinin başında yer alıyor. Yenilikçi fikirler ve teknolojiler ile tüm dünyaya ilham veren Samsung, hem velileri ve öğrencileri sevindirmek hem de çocukların geleceği şimdiden şekillendirmelerine yardımcı olmak için seçili Galaxy tabletlerde %18 KDV tutarında indirim yapıyor.  3 Şubat’a kadar devam edecek indirim fırsatı, Samsung Online Mağaza’da (shop.samsung.com/tr/) ve kampanyaya katılan üçüncü taraf online ve fiziki satış kanallarında geçerli olacak. Üstelik tüm bu tabletler anne ve babalara çocuklarının yeni bilgileri keşfetmeleri için güvenli bir ortam oluşturma imkanı veren Samsung Kids Home uygulaması ile birlikte geliyor. Bu uygulama ebeveynlerin oyun süresi sınırını belirlemelerine, izinleri kontrol etmelerine olanak veriyor ve çocuklarının ne öğrendiklerini bilmelerini sağlayan kullanım raporları sağlıyor. Çocuklar, anne babaları tarafından izin verilen önceden tanımlanmış bir liste dâhilindeki kişileri arayabiliyor ve onların izin verdikleri belirli web sitelerinde, zamanlanmış belirli süreler dâhilinde güvenli bir biçimde gezinebiliyor. Aynı zamanda çocukların özel bilgileri korunmuş, çevrim içi kimlikleri de güvenceye alınmış oluyor.