Aral Game’den EA Oyunlarında Sömestr Kampanyası

Türkiye’nin en büyük online oyun tedarikçisi Aral Game, yarı yıl tatili için çocuklara özel kampanya düzenledi. EA’nın birçok oyununda yüzde 50’ye varan indirimler devreye girdi.

Fifa, PES, Star Wars, Battlefield gibi pek çok oyunun Türkiye dağıtıcısı olan Aral Game, yarı yıl kampanyasını duyurdu. ABD’li oyun üreticisi devi Electronic Arts’ın oyunlarında yarı yıl dönemine ait özel kampanyalar devreye girdi. The Smıs4, Fifa 21, Need For Speed Hotpursuid gibi oyunlarda yüzde 50’ye varan indirimler devreye girdi. 7 Şubat’a kadar sürecek kampanya kapsamında oyunlar için 350 TL’ye varan indirimler söz konusu olacak.

Need for Speed Asfaltı Yakıyor

Need for Speed Hot Pursuit Remastered oyuncular tarafından çok sevildi. Oyun 6 Kasım’da PC, Xbox, Switch ve PS4 platformlarında satışa sunulan oyun, çıkar çıkmaz oyuncular tarafından satın alındı. Projesi Stellar Entertainment tarafından hazırlanan oyunda çeşitli grafiksel gelişmeler yapıldı. Ancak sürüş deneyimi korunuyor. Oyun PS4 Pro ve Xbox One X’de  4K/30FPS çözünürlük modu veya 1080p/60FPS performans moduyla oynanıyor.

Oyunun özellikleri  ve gelişimi dışında en çok merak edilenlerden biri ise fiyatı. Farklı satış platformlarında farklı fiyatlara sahip olan oyun, PS Store’da 279 TL, Switch’te 40 dolar’a satışa sunuldu.