E-Perakende Sektörü 400 Milyar TL’ye Ulaşacak

Türkiye’de her geçen gün işlem hacmi büyüyen ve önem verilen sektörlerden biri haline gelen e-perakende alınanda yeni oyuncu Nesatılır.com oldu. Şirket, birçok avantajı beraberinde sunmayı vaat ediyor.

Gittikçe büyüyen e-perakende sistemine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Nesatılır.com da iddialı bir başlangıç yaptı. Şirketten gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Türkiye ve dünyanın önde gelen online pazar yerleriyle gerçekleştirdiği iş birlikleri ve geliştirdiği web tabanlı yazılımla e-ticaret yapan ve yapmayı düşünen kişi ve kurumlara destek olan Nesatılır.com, e-perakende satıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Hızla büyüyen e-ticaret pazarından önemli bir pay kapmaya odaklanan girişimciler, online mecralarda çok satacak en iyi ürün fikrini zamanı boşa harcamadan kolayca bulabilmek için Nesatılır.com’un Ürün Araştırma modülüne yoğun ilgi gösteriyor.  Pandeminin online alışveriş üzerindeki olumlu etkisiyle Türkiye e-ticaret sektörü, 2020 yılını yüzde 65 büyüme ve 250 milyar TL’lik hacimle kapattı. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği’nin yaptığı açıklamaya göre sektörün bu yıl da hızlı büyümesini sürdürmesi ve pazar hacminin 2021 sonunda 400 milyar TL’yi geçmesi bekleniyor.”

Ürün Araştırma Özelliği

“Daha önce online platformlarda aktif olan kişi ve kurumlar operasyonlarını genişletirken, bu alanda faaliyet göstermeyen pek çok girişimci ise pazardaki ivmeyle e-ticarete girmek üzere kolları sıvadı. Bugünün dinamiğinde online satış platformları, girişimciler için önemli kazanç fırsatlarını beraberinde getiriyor. Ancak gerek Türkiye gerekse global e-ticaret arenasındaki rekabet son derece yüksek. E-ticaret girişimcilerinin aklındaki en önemli soru ise şu: “online olarak en çok kazandıracak, en iyi ürün fikrine nasıl ulaşırım? Türkiye’de e-ticaret yapan ve yapmayı düşünen kişi ve kurumlar için kapsamlı bir yazılım seti geliştirerek e-perakende girişimcilerine rehberlik eden Nesatılır.com, üstün teknolojik altyapısı ve deneyimli ekibiyle bu alana yatırım yapmayı planlayanların hayatını kolaylaştırıyor. Online mecralarda çok satacak en iyi ürün fikrini, zamanı boşa harcamadan, kolayca bulabilme imkânı sağlayan Nesatılır.com, geliştirdiği analitik araçlar ve sağladığı ücretsiz eğitimler ile e-perakende alanında faaliyet gösteren satıcılara kapsamlı hizmetler sunuyor. Bu doğrultuda Nesatılır.com’un Ürün Araştırma özelliği ise yoğun ilgi görüyor. “  

Nesatılır.com Ekip Lideri Yiğit Tuna

Rekabetçilik Büyüyecek

Web tabanlı olarak Nesatılır.com sitesi üzerinden, Chrome uzantısı ile çalışan yazılım, Hepsiburada, N11, Trendyol, Gittigidiyor, Aliexpress ve Amazon gibi Türkiye ve dünyanın önde gelen pazar yerlerinde arama yapılabilmesini sağlıyor. Rekabeti düşük, fiyatı en uygun ürünler arayışında olan e-perakende satıcıları, ayakkabıdan otomobile, hobi malzemelerinden mobilya ve ev tekstiline kadar çok geniş bir yelpazede, istedikleri özellikteki ürünü rahatlıkla bulabiliyor. Böylece pazara girerken en iyi ürün ve fiyatlarla işe başlayarak rekabet avantajı kazanıyor.  Online pazar yerlerinden satışa sunulacak en iyi ürünü bulmanın e-ticaretin en stratejik konularından biri olduğuna dikkat çeken Nesatılır.com Ekip Lideri Yiğit Tuna, bu kapsamda Nesatılır.com’un en yoğun olarak kullanılan kategorilerinin başında Ürün Araştırma modülünün geldiğini kaydetti. Tuna, “Nesatılır.com olarak bunun yanı sıra e-ticaret girişimcilerine çok kapsamlı hizmetler sunuyoruz. Bugün 1000’in üzerindeki abonemizin ve 4 binin üzerindeki ücretsiz entegrasyon kullanıcımızın kârlı ve sürdürülebilir satın alım süreçlerine, maliyet ve kârlılık analizlerine, tüketicileri etkileyecek ürün sayfaları oluşturmalarına ve pazar yeri görünürlüklerinin artmasına yardımcı oluyoruz. Öte yandan, ücretsiz entegrasyon uygulamamız ile satıcıların farklı pazar yerlerinde sipariş takibi, kargo şablonu ve fatura işlemlerini tek panel üzerinden yapmalarını da sağlıyoruz” şeklinde konuştu.