LG’den Profesyonel Kullanım İçin 4K Monitör Serisi

Koreli dev üretici LG’nin Ergo monitörleri satışa çıktı. 4K özelliğe sahip monitörler görüntü kalitesi ile profesyonel amaçlara hizmet ediyor.

LG Electronics’in (LG) yeni LG Ergo monitörleri, her yöne hareket kolayca hareket ettirebilme özelliğine sahip. Monitörler bu sayede bilgisayar başında uzun saatler geçiren profesyonellerin vücut sağlığına zarar da vermemiş oluyor. Bunun için çalışanlarınsa monitörleri istedikleri açıya ve kendi vücut durumlarına göre ayarlama yeterli.  Monitörlerde yer alan Ergo standı; esneklik dışında ekranın ergonomik bir şekilde genişletilip daraltılmasını, döndürülmesini, ekseni etrafında çevrilmesini, yükseltilip eğilmesini mümkün hale getiriyor.  LG’nin ergonomi desteğiyle çalışanların iş yerine yönelik üretkenliğini artırmak üzere tasarladığı Ergo Monitörler, bir sabitleme aparatına ve ergonomik standa sahip. Monitörlerin bu özellikleri sayesinde ekranlarını tümüyle hareket ettirmek de mümkün hale geliyor. LG’nin ‘Göz Hizanıza Göre Tasarım’ mantığıyla ürettiği monitörlerdeki ergo standının sunduğu esneklik; ekranın ergonomik bir şekilde genişletilip daraltılmasını, döndürülmesini, ekseni etrafında çevrilmesini, yükseltilip eğilmesini mümkün kılıyor. Bunların yanı sıra farklı kullanıcılar tarafından kullanılan monitörlerde daha rahat ve sürdürülebilir bir kullanıcı deneyimi için mükemmel ve kişiye özel ekran konumu elde edilmesi de mümkün hale geliyor.

Her Kullanıma Uygun

LG Ergo monitörler, uzun süre masa başında çalışan kullanıcılar için de önemli bir yenilik. LG’nin teknolojik ve ergonomik olarak geliştirilmiş standı, her kullanıcının ihtiyaçlarına mükemmel bir şekilde uyum sağlayan bir iş istasyonu oluşturmasına olanak tanır ve yüksek ayarlanabilirlik düzeyi sayesinde kullanıcının iyi bir fiziksel duruş geliştirmesine yardımcı olur.  Öte yandan monitörler; 0~180 milimetre arasında genişletme/daraltma, ± 280˚ döndürme, yüksekliği  0~130 milimetre arasında değiştirme, kendi ekseninde 90˚ döndürme   ve ± 25˚ eğim seçenekleri de sunuyor. Ergo’nun kompakt tasarımı, masaüstünde çok az yer kaplamasını ve kolayca kurulmasını sağlıyor. Kullanıcıların dağınıklıktan uzak bir ortamda çalışmasını sağlayan USB-C Tek Kablo çözümü, Ergo’nun hızlı veri transferi yapmasına ve laptop şarjı için tek bir kablo kullanılmasına da olanak tanıyor.

Bir bakışta LG UltraFine-32UN880-B

– 31,5 inç UHD 4K (3840 x 2160) IPS

– HDR10 içeren DCI-P3 95% (Tip.)

– Sabitleme Aparatına Sahip Ergonomik Stand

– Genişletme, Daraltma, Döndürme, Eksen, Yükseklik, Eğim

– AMD FreeSync™

– USB Type-C™ (60W Güç)