Oyuncu Bensu Soral tarafından tasarlanan çorap.

N.11 ve Trendyol’daki SosyalBen Ürünleri Çocuklara Umut Oluyor

Muhtaç çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için harekete geçen SosyalBen, başlattığı kampanya ile harekete geçti. E-Ticaret siteleri üzerinden satılacak şöhretli isimlerin tasarladığı ürünlerdeki belli bir pay, vakıfın hizmetleri için kullanılacak.

SosyalBen Vakfı, Covid-19 günlerinde çocukların ihtiyaçları için yeni bir çalışma başlattı. www.sosyalbenstore.com, lidyana.com, n11.com, shopier.com, trendyol.com gibi farklı dijital satış kanallarında satılan çocuk ürünlerinin gelirleri, ihtiyaç sahibi çocuklar için kullanılacak. Bugüne kadar 11 ülkede 45 bini aşkın çocuğun hayatına dokunan SosyalBen Vakfı, dezavantajlı bölgelerde yaşamını sürdüren çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve kendilerini geliştirmelerini hedefliyor.

Önemli Bir Değer Oldu

SosyalBen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ece Çiftçi çocukların yüzlerindeki tebessüme şahit olmanın verdiği mutluluğun önemli olduğunu söyledi. Çiftçi, “SosyalBen benim için bir tutku. Beni bu tutkuya bağlayan ise yarattığımız fayda. Gerçekleştirdiğimiz fiziki ve çevrimiçi faaliyetlerde gördüğüm her bir gülümseme bu işe bağlılığımın sebebini bana hatırlatıyor. SoyalBen’i kurarken amaçlarımdan biri yaratmak istediğim faydanın sürdürülebilir olmasıydı. İşte bu konuda SosyalBen Store, sadece vakıf için değil Türkiye’de dezavantajlı bölgelerde yaşamını devam ettirmeye çalışan çocuklar için de çok önemli. Gönüllülerimizle ve ünlü isimlerle tasarladığımız Store ürünlerinden oluşan her bir alışveriş bir çocuk gülümsemesine katkı demek. Bu açıdan baktığımızda SosyalBen Store’u bir alışveriş platformu olarak değil, Vakfa fon sağlayan ve bu fon sayesinde sosyal fayda yaratan önemli bir değer olarak görüyoruz” dedi.