En Ucuz ve Kaliteli Notbooke, Cep Telefonu ile Aksesuar Satın Alma Rehberi

Fiyat performans ürünlerinde hangisinin tercih edileceği büyük bir sorun oluşturuyor. En ucuz ürünü almak her zaman işe yaramazken, fiyat performans noktasında doğru karar verebilmek için size bir dizi tercih listesi hazırladık. Yine de bilgisayar tercihinde 4.000 TL’lik bir bütçe gerekirken, bunda artan döviz fiyatlarının da etkisi yer alıyor.

Hardwarelab, tüketiciler için bir teknoloji fiyat performans listesi hazırladı. Buna göre notebook, yazıcı, hoparlör ve cep telefonları için tüketcilerin beğenileri ve özellikleri ile hazırlanan listede, en uygun fiyat ile en yüksek performans dikkate alındı. Bilgisayar için 4.000 TL’lik bir taban ödemesi gerekirken, bu oran cep telefonunda 1.500 TL’ye düşüyor. Öte yandan bilgisayar aksesurlarında ise bütçe daha da düşerken performans için kullanıcak ürünlerde ise büyük bir çeşitlilik hakim.

Notebook

Hometech Alfa 450C Intel Celeron N3350: Satış fiyatı kampanyaya göre 2.500 ile 4.000 TL arasında değişen bu ürün, şu ana piyasanın en ucuz bilgisayarı. Kullanıcıları kamera kalitesinden şikayetçi olsa da, ders dinlemek ve yazı yazmak için yeterli bir ürün.

Acer Swift SF314-42 AMD Ryzen 3: E ticaret sitelerinde 4.670 TL’lik kampanyalı fiyatı ile göz dolduran ürün kasa malzemesi, yüksek parmak izi tutmama özelliği, pil performansı gibi nitelikleriyle ön plana çıkıyor ve sınıfının en çok tercih edilen modeline dönüşüyor.

Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U: Bu ürün ise 6.000 TL’ye varan kampanyalı fiyatı ile kullanıcı dostu notebooklar arasında yer alıyor. Bir fiyat performans ürünü olan bilgisayar, yazmak, kamera ile toplantı ve grafik tasarımının yanı sıra oyun oynama alanında da sağladığı avantajlarla üst sıralarda yer alıyor.

Lenovo V15 IIL Intel Core i3 1005G1: Bir başka fiyat performans ürünü olan bu bilgisayar da yine yazmak ve kamera ile toplantılar için ideal seviyede. Kampanyalı satış fiyatı 5.800 TL’yi bulan ürün, eğer sadece işleri ve toplantıları takip etmek istiyorsanız ihtiyaçlarınızı karşılayacak türden.

Huawei Y5 Lite

Cep Telefonu

Huawei Y5 Lite: E ticaret sitelerinde 1.800 TL’lik etiket fiyatı ile çok satanlar arasında yer alan ürün, Huawei kalitesini yansıtıyor. Konuşma, ekran boyutu ve görüntü kalitesi ile ucuz ve performans ürün arayanların ihtiyacını görecek nitelikte.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus: Yine online sitelerde 1.500 TL’lik satış fiyatı ile fiyat performans ürünü olan bu telefon, sadece konuşma ve mesajları yanıtlama ihtiyacını gidermek için ideal cinsten. Öte yandan telefondaki oyun performansı ise kullanıcılar tarafından çok beğenilmiyor.

Oppo Reno2 Z 128 GB: Kampanyalı satış fiyatı 2.800 TL’yi bulan ürün, hem konuşma, hem görüntülü arama, hem de oyun konularında yüksek performans sunuyor. Tüketicilerin beğenisini kazanan ürün şık ve sağlam tasarımıyla da gündemde.

Xiaomi Redmi Note 8: Bu model de yüksek fiyat performansı sunuyor. Kampanyalı satış ücreti 2.200 TL’ye varan ürün, özellikle fotoğraf çekmek isteyenler için gece ve gündüz kullanımı ile ön planda yer alıyor.

Canon Pixma E304 Airprint +Wifi Mürekkep

Yazıcı

Canon Pixma E304 Airprint +Wifi Mürekkep: 540 TL’lik fiyatı ile ön plana çıkan ürün hem A4 kağıt baskısı hem de fotoğraf üretme konusunda oldukça çalışkan ve üretken. Aynı zamanda da uzun dayanan mürekkep ömrü ile tüketici dostu.

HP DeskJet Plus 4120 All-in-One Wi-Fi: Makine kalitesi ile ön plana çıkan ürün hem yazıcı hem de tarama özellikleriyle dikkat çekiyor. Bir fiyat performans ürünü olan yazıcı 620 TL’lik ücretiyle de kullanıcı dostu.

Hoparlör

LG PH1 Yeni Nesil LED Işıklı Bluetooth Speaker: 150 TL’lik etiket fiyatı ile çok satan ürün, özellikle evde film izlemek isteyenler için ses kalitesi ile bir fiyat performans ürünü olarak ön plana çıkıyor.

JBL Clip 3 IPX7 Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth: E ticaret sitelerinde 400 TL’lik etiket fiyatı ile satılan ürün hem suya dayanıklı olması, hem de ergonomik tasarımı nedeniyle çok tercih ediliyor. Kullanıcılar ses kalitesini de yüksek buluyor.