Tıkla Gelsin®, Mobil Uygulamasını Yeniledi

TAB Gıda markalarını kapsayan paket servis platformu Tıkla Gelsin®, son mobil uygulama sürümüyle kullanıcı dostu yapısını daha ileri taşırken, en sevilen lezzetleri yeni logosundaki motor ikonunda bir araya getirdi.

Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri sektör lideri TAB Gıda, dijital yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Pandemi döneminde de hijyen ve kalite ilkelerinden ödün vermeden müşterilerinin yanında olmaya devam eden TAB Gıda, çatısı altında bulunan E-ticaret platformu Tıkla Gelsin® ile dijital paket servis mobil uygulamasını müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik olarak güncelledi.   Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarını bünyesinde bulunduran TAB Gıda’nın ve TFI TAB Gıda Yatırımları çatısı altında faaliyet gösteren Amasya® Et Ürünleri’nin e-ticaret plaformu Tıkla Gelsin®’e üye olan lezzet severler; burgerden dönere, salatadan çorbaya, pizzadan lahmacuna yüzlerce lezzete bir tıkla ulaşacak.   

Birçok Teslimat Alternatifi

Özel fırsatları ile sipariş deneyimini daha kaliteli kılacak Tıkla Gelsin®; kullanıcılarına ‘’Sana Gelsin’’ ve ‘’Gel Al’’ kategorilerinde iki farklı hizmet sunuyor. Sana Gelsin hizmetiyle kullanıcılar yenilenmiş mobil uygulama üzerinden sipariş ve teslimat sürecini tamamlarken, Gel Al hizmetiyle yenilenmiş mobil uygulama üzerinden siparişlerini oluşturup, restorana giderek siparişlerini teslim alabilecek. Böylece zaman kaybı da ortadan kalkacak.