Teknosa’dan Akıllı Telefon Alana, Akıllı Telefon Hediye

Teknosa, yeni yıla hediyelerle girmek isteyen müşterilerine cep telefonu veren kampanyasını hayata geçirdi. Mağazalarında ve teknosa.com’da yapılacak cep telefonu alışverişlerinde müşteriler çekilişle IPhone, Samsung ve Oppo telefon kazanma şansı yakalayacak.

Sabancı Holding iştiraklerinden Türkiye’nin öncü teknoloji perakendecisi Teknosa, yıl sonuna kadar sürecek indirim ve sürprizlerle yeni yıl heyecanı yaşatacak fırsatları Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com’da teknoloji severlerle buluşturuyor. Hayatın her alanında vazgeçilmez olan teknoloji ürünlerine ve sevdiklerini mutlu edecek uzun ömürlü hediyelere avantajlarla erişmek isteyenler için akıllı telefonlardan notebooklara, televizyonlardan küçük ev aletlerine, hobi ve oyun ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine ve aksesuarlara kadar tüm ürün gruplarında özel indirimler, avantajlı ödeme seçenekleri yıl sonuna kadar devam ediyor.

Birçok Ödül İmkanı Var

Teknosa, yıl sonuna kadar akıllı telefon alışverişi yapanlara da ayrıca hediye kazanma fırsatı veriyor. Kampanya kapsamında Teknosa mağazalarından veya teknosa.com üzerinden tek seferde 1.000 TL ve üzeri akıllı telefon ürünlerinden satın alanlar çekiliş hakkı kazanıyor. Teknolojiyi doyasıya yaşatacak hediyeler sunan çekilişte, IPhone 11, Samsung Galaxy A71, Apple Watch Series 6, Oppo Reno 4 Lite, HUAWEI P40 LITE, Xiaomi Redmi Note ve daha birçok hediye kazanma şansı bulunuyor. Çekilişle ilgili detaylı bilgiye www.teknosa.com üzerinden ulaşılabiliyor.