DESA 2024 ilkbahar – yaz sezonunda trendin nabzını tutuyor

DESA yeni sezon koleksiyonuyla ilkbahar ve yaz dönemine iddialı bir şekilde “Merhaba” diyor. Sezonun enerjisini tüm dinamikliğiyle üzerinde taşıyan DESA ürünleri sıcak renkleriyle tarzınızı tamamlıyor.

Bahar ayına “Merhaba” dediğimiz bugünlerde hem mevsime uygun hem de enerjimizi yansıtacak kıyafetleri tercih ederek kendimizi daha da iyi hissetmek istiyoruz. Her anınızda yanınızda olacak ürünler tasarlayan DESA, yeni koleksiyonundaki iddialı deri tasarımlar ve sezona yakışan seçkin bir koleksiyon ile sizi karşılıyor.

Daha modern, genç ve şehirli bir ruhu yansıtan deri ceketler

DESA’nın yeni koleksiyonundaki deri ceketler, ilkbahar – yaz mevsimine yakışan bir zarafetle sizi karşılarken dokusu ve renkleriyle mevsimi kucaklıyor. Dinamik şehir hayatına uygun olarak fonksiyonel ve pratik kullanım için tasarlanan koleksiyonda sezonun trendi süet püsküllü gömlekler ve kısa ceketler günün her anında şıklığınıza eşlik ediyor. Modanın vazgeçilmez parçalarından biri olan deri biker ceketler, yeniden şekillendirilmiş uzun deri biker trench tasarımıyla benzersiz bir görünüm fırsatı sunuyor. Zamanın ötesindeki klasiklerden olan deri parka ve etekler, delikli perfore detaylar ile birleşerek yaz mevsiminin çok hafif alternatifleri olarak öne çıkıyor. Günlük hayatın içinde konforlu bir parça olan DESA’nın deri panelli ceketleri, feminen ruhunu yansıtmak isteyenlerin de vazgeçilmez parçalarından oluyor. Kadın anatomisine özel tasarlanan ve panel tekniği sayesinde vücudu saran DESA klasiği deri panelli ceketler, sezon renkleriyle güncellenerek deri çantalarla mükemmel bir kombin oluşturuyor. 

Minimalize dokunuşların yer aldığı bu tasarımlar, sessiz lüksün simgesi bej ve toprak tonlarla birleşerek kurtarıcı oluyor. Aynı zamanda mavi, yeşil, bej ve her mevsimin vazgeçilmezi beyaz ve siyah renkler deri ceketlerde de en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Böylece ruhunuzda dopamin etkisi oluşturan tonlar gardırobunuza neşe saçarken kontrast mix dokunuşlarla tarzınıza farklı bir hava katmanıza imkan sağlıyor. 

Çanta ve ayakkabılarda hafiflik ve konfor bir arada

DESA’nın 2024 İlkbahar-Yaz çanta ve ayakkabı koleksiyonu ise lüksü, sadeliği ve minimalizmi savunan sessiz trendi bir arada sunuyor. Çok hafif ve yumuşak deri, süet ayakkabı ve çantalar, sıcak yaz günlerine ferahlık katarken pastel ve monokrom renkler gardırobunuzu hareketlendiriyor. Maxi boylardaki shopper çantalar yükselen trendi ve rahat kullanımıyla günün her anına tarz katıyor. Aynı zamanda kristal taşlar, saten kumaşlar, metalik dokunuşlar ve gold detaylar çantalarda mücevher etkisi yaratırken parlak dokulara sahip bu gösterişli parçalar, lüksün o kadar da sessiz olmayan bir versiyonunu sunuyor. 

İlkbahar – yaz çanta koleksiyonunda ultra pratik çantalardan mega boy çift taraflı tote modellerin tasarımında DESA metal logo aksesuar ve deri örgü dokunuşlar dikkat çekiyor. Gerçek bambu saplı çantalar doğallığı ön plana çıkarırken hasır, rafya ve farklı dokuma teknikleriyle hayat bulan çantalar, modayı el emeğiyle buluşturuyor. 

Sezona hakim olan almond ayakkabılar, 1990’lar ve 2000’lerden ilham alan detaylara sahipken badem şekilli topuklu ayakkabılar da retro dönemi yansıtıyor. Babetler ve loaferler yeni bir alternatif olarak birçok kıyafetle kombinlenebilirken DESA’nın el örgüsü işli sandaletleri ve terlikleri sıcak yaz günleri için ideal bir seçim oluyor. İtalyan kalın tabanlı, platformlu sandaletler ve tahta görünümlü tabanlarıyla takunyalar, yaz elbiseleriyle birlikte gün batımı partileri için mükemmel bir tercih oluyor. DESA, rahatlığı ve modernliği bir arada sunduğu Aeoro Comfort ayakkabılarla şık bir rahatlık vadederken, İtalyan el işçiliğiyle hazırlanan, konfor ve esnekliği gündelik stil ile birleştiren Luca Grossi ayakkabılar sezona çarpıcı dokunuşlar katıyor. Topuklu modeller ise şehir hayatının yoğun temposunda yardıma yetişiyor. 

2024 İlkbahar – Yaz sezonunda DESA’nın birbirinden renkli ve farklı modellerdeki ürünlerini incelemek için DESA mağazalarını, 7/24 bu özel koleksiyona erişim ve alışveriş imkanı sunan www.desa.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.