Yeni English Home Air Fryer XL 5.5 litrelik hacmi ile her şeyi pişiriyor


 English Home, inovatif ve modern tasarımları bir araya getirerek mutfaklarda fark yaratmaya devam ediyor. Yeni Air Fryer XL, kullanıcı lezzetlerini kaydetme özelliği ile Türkiye’de bir ilki temsil ediyor. Yemeklerin sıcaklık ve süre ayarını hafızasına kaydeden ve zaman tasarrufu sunan English Home Air Fryer XL, 8 farklı pişirme özelliği ve 5,5 litrelik geniş haznesiyle mutfakların en büyük yardımcısı olacak.  

Ev ve yaşam alanları sektörünün en güçlü ve akla gelen ilk markalarından English Home, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. English Home’un tasarım ve inovasyonu bir arada sunan trend çözümlerinden en yenisi Air Fryer XL, mağazalarda yerini aldı. Air Fryer XL; balık, et, sebze, tavuk ve hamur işleri gibi lezzetinden vazgeçemediğiniz tarifleri sıcak hava sirkülasyonu sayesinde daha az yağ ile ve geleneksel fırınlara göre çok daha hızlı pişirmenizi sağlıyor. Mutfaklarda sağlıklı ve lezzetli tarifler ile harikalar yaratıyor.

Yeni Airfryer XL ile inovasyondaki farkımızı ortaya koyduk 

English Home Ürün Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, “Türkiye’nin en beğenilen ev ve yaşam ürünleri markası olarak, tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda kategorilerimizi çeşitlendirip büyütmeye devam ediyoruz. Elektrikli küçük ev aletleri pazarındaki ürünlerimiz büyük ilgi toplamaya devam ediyor. Bu motivasyonla birlikte yeni ürünümüz yeni Air Fryer XL’ı de tüketicilerimizle buluşturduk. Yeni Air Fryer XL ile tasarımın yanı sıra, inovasyondaki farkımızı ve kalitemizi de ortaya koyuyoruz. Kullanım kolaylığı, sevdiğin lezzetleri kaydetme ve 8 farklı pişirme modu fonksiyonlarıyla öne çıkan yeni Air Fryer XL, aşırı ısınmaya karşı güvenlik modu ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleriyle, kullanıcılarımızın mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak” dedi.

Lezzetini Seç, Tarifini Kaydet

Pratik mutfakların kurtarıcısı olacak olan English Home Air Fryer XL, kaydet fonksiyonu ile sıcaklık ve pişirme sürelerini yeniden düzenleyerek ön ayarlı pişirme programlarını kullanım alışkanlıklarınıza göre kişiselleştirme fırsatı sunuyor. Yenilikçi teknolojisi sayesinde yemeklerinizde her seferinde aynı lezzeti yakalamak için yapmanız gereken şey artık çok kolay! English Home Air Fryer XL ile tercih ettiğiniz pişirme süresi ve sıcaklığını kaydedin, yemeğiniz sevdiğiniz lezzette hazır olsun! English Home Air Fryer XL’la tercih ettiğiniz pişirme süresi ve sıcaklığını kaydedin, yemeğiniz sevdiğiniz lezzette hazır! 

Tarifinize göre 200 dereceye kadar artırılabilen sıcaklık derecesi, 60 dakikaya kadar değiştirilebilen zaman ayarı sunan Air Fryer XL ile ihtiyacınız olan sıcaklık ve süreyi kolaylıkla seçebilirsiniz. 1900W gücüyle yüksek performans sağlayan Air Fryer XL, 5,5 litrelik geniş pişirme haznesiyle kalabalık sofralarınızın ihtiyacını tek seferde karşılıyor. Dijital kontrol paneliyle sıcaklık ve zaman ayarını kolayca yapan Air Fryer XL, 8 farklı pişirme moduyla az yağlı, sağlıklı ve lezzetli yemekleri, pratik şekilde hazırlamanıza yardımcı oluyor. Sizin için her şeyi düşünen bu akıllı Air Fryer XL, bekleme modu sayesinde enerji tasarrufu sağlarken, aşırı ısınma korumasıyla da mutfakta emniyetli kullanım sunuyor. Çıkarılabilir sepetiyle yemeklerinizi kolayca hazırlama imkanı sunan Air Fryer XL detaylarındaki bakır, krom ve siyah renk alternatifleriyle farklı mutfaklara uyumu sunuyor.

Mutfağınızda sevdiğiniz lezzet ayarlarını kaydeden Air Fryer XL için English Home’u takip edin, en yakın mağazaya uğrayın veya englishhome.com web sitesini ziyaret edin! 

Reklam filmi Youtube Link: https://www.youtube.com/watch?v=0jq2sdvh0jE