Faturalab ve eBebek’ten iş birliği

Fintech platformu Faturalab ile anne ve bebek ürünleri sektörünün öncüsü eBebek, önde gelen katılım bankaları Albaraka Türk ve Türkiye Finans iş birliğiyle başlatılan tedarik zinciri finansmanı programı kapsamında güçlerini birleştirdi. Bu anlaşma, tedarik zinciri süreçlerine yenilik getiriyor, eBebek’in tedarikçilerine yönelik finansal hizmetlerin kalitesini artırırken, sektördeki diğer oyuncular için örnek teşkil edecek bir model sunuyor.

2001 yılında kurulan ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yola çıkan eBebek, anne ve bebek ürünleri alanında Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir perakende zincirlerinden biri haline geldi. Kuruluşundan bu yana geçen 20 yılı aşkın sürede, eBebek, sektördeki liderliğini, inovasyona ve sürdürülebilirliğe verdiği önemle pekiştirdi. Şirketin etik kurallar, sosyal sorumluluk ve liderlik ilkeleri çerçevesindeki faaliyetleri, sektördeki öncü rolünü destekleyen temel unsurlar.

Faturalab’ın fintech çözümleri, eBebek’in tedarik zinciri süreçlerine entegre edilerek, tedarikçilerin finansmana erişimini kolaylaştıracak ve iş süreçlerini optimize edecek. Katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak geliştirilen bu program sayesinde, tedarikçiler faizsiz finansman seçeneklerinden yararlanabilecek.

eBebek CEO’su Halil Erdoğmuş, iş birliğiyle ilgili olarak, “Katılım bankaları Albaraka Türk ve Türkiye Finans ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu program, iş ortaklarımız olan tedarikçilerimize sürdürülebilirlik açısından fayda sağlayacak, bizimle olan ticaretlerinde finansmana erişebilmelerini daha etkin ve verimli hale getirirken, tedarikçilerimizin de farklı finansal ihtiyaçlarına hızlı ve etik çözümler sunacak” dedi.

Yeni standartlar belirlenecek

Faturalab CEO’su Emre Aydın, “Bu iş birliği, anne ve bebek ürünleri sektöründe bir dönüm noktası olacak ve tedarik zinciri finansmanında yeni standartlar belirleyecek” dedi.