Trendyol’da ‘Süper Mart’ fırsatları başladı

Trendyol, mobilyadan ayakkabıya, kozmetikten çantaya milyonlarca üründe ‘Süper Mart’ kampanyasını başlattı. Altı gün sürecek kampanya kapsamında on binlerce Trendyol satıcısı, avantajlı ürünlerini müşterilerle buluşturuyor. 

Yıl boyu kasım kampanyaları başta olmak üzere birbirinden cazip fırsatlarla müşterilerinin yanında olan Trendyol, ‘Süper Mart’ kampanyasını başlattı. 19-24 Mart tarihleri arasında sürecek kampanya kapsamında mobilya, tekstil, kozmetik, ev elektroniği, aksesuar, ayakkabı ve çanta başta olmak üzere farklı kategorilerde 2 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla müşterilerle buluşuyor. 

Esnaf ve KOBİ’lere kampanya dopingi

Türk ürün ve üreticilerini dünya pazarlarıyla buluşturan Trendyol, her yıl düzenlediği farklı kampanyalarla satıcıların işlerini büyütmesine katkı sunarken, aynı zamanda ekosistemi daha da geliştirmek için teknolojik altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Trendyol, yarattığı ek istihdam ve satıcılarının artan iş hacimleriyle, Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor.

Günlük sürpriz kampanyalar da var

Kampanya kapsamında on binlerce Trendyol satıcısı pek çok fırsatı müşterilerin ilgisine sunuyor. Aynı zamanda günlük sürpriz kampanyalarla da ‘Süper Mart’ coşkusu katlanıyor.