İşverenlerin Ramazan yardımlarına Pluxee’den kolay ve hızlı Çözüm

Pluxee Türkiye, çalışanlarına kolay ve hızlı bir şekilde bayram yardımı yapmak isteyen işverenlere gıda, giyim ve her ikisini de içinde barındıran karma paketleriyle yüzde 45 vergi avantajı ve operasyonel kolaylık sağlıyor. Çalışanlar ise kendilerine sağlanan ramazan bakiyesiyle 25 bini aşkın alışveriş noktasında ihtiyaca yönelik bir alışveriş deneyimi elde ediyor.

Çalışan bağlılığı ve yan haklar alanındaki çözümleriyle Pluxee Türkiye, Ramazan Bayramı’nda da işverenlerin bayram yardımlaşma sürecini kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirmesini sağlıyor.

Şirketlere Ramazan Yardımlarını Diledikleri Markalardan Sağlama Esnekliği

Pluxee Hediye ile bayram sürecinde işverenler, fiyat araştırması, ürün tedarik, koli hazırlama ve teslimi gibi operasyonel süreçlere gerek kalmadan, tek tedarikçi ve tek fatura ile çalışanlarına bayram yardımı yapabiliyor. Pluxee’nin zengin marka seçeneklerinden oluşan ağı ile işverenler, çalışanlarına 25 bin noktada ve onlarca online mağazada diledikleri markalardan alışveriş imkânı sağlayabiliyor.

Pluxee Hediye ile şirketlerin bayram yardımlarını hızlı ve zahmetsiz bir şekilde organize edebileceğini anlatan Pluxee Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu, “Ramazan bereketini çalışanlarıyla paylaşmak ve yardımlaşmak isteyen işverenler en keyifli ve anlamlı yardım yöntemini bulmak için birçok yol deniyor. Ramazan kolisi yapmayı tercih edenler her ürün için ayrı ayrı fiyat alıp birden fazla fatura ile uğraşıyor. Ardından hazırlanan yardım kolilerini her bir çalışanına ulaştırmak için ise teslimatsüreciyle vakit kaybediyor. Pluxee Hediye ürünümüz ise, işvereni, tüm bu operasyonel süreçten kurtarıyor. Firmalara, diledikleri kapsamda ve birçok farklı markadan paket oluşturma imkânı vererek hem herkese hitap eden bir yardım seçeneği sunuyor hem de yüzde 45 vergi avantajı sağlıyor. Çalışanlar ramazan yardım bakiyesini ihtiyaçları doğrultusunda ister gıda ister giyim isterse e ticaret sitelerinde online ve fiziki bir şekilde harcayabiliyor” dedi.

İşverenler çalışanlarına tek bir SMS aracılığıyla ulaştırdığı hediye bakiyeleri ile aralarında Carrefour, A101, ŞOK, Özdilek, Network &Divarese, Mavi, Ayakkabı Dünyası, Defacto, Hopi, OralB&Braun Shop, Teknosa ve OTELZ gibi Türkiye’nin gözde markalarından özgürce alışveriş yapma ayrıcalığını yaşatıyor. 25 bini aşkın noktada hangi ürünü alacağına ihtiyacına göre çalışanlar karar veriyor.

Pluxee’nin Ramazan Fırsatları ile Çalışanın Satın Alma Gücü Artıyor

Kişiselleştirmenin çalışanlar için büyük önem arz ettiği günümüzde, dijital hediye bakiyesi sunan Pluxee Hediye, geniş marka yelpazesi ile çalışanlara hediye bakiyelerini 10 farklı kategoride Türkiye’nin en saygın markalarından ihtiyaçlarına göre değerlendirme imkânı sunuyor. Sadece market, gıda, giyim değil; teknoloji, kişisel bakım, spor, e-ticaret platformlarında harcama yapma imkânı sunan Pluxee Hediye ile çalışanlar, yalnızca kendilerine değil, sevdiklerine de hediye alarak bayramın bereketini hep birlikte yaşama fırsatı buluyor. 

Üye İş Yerleri Pluxee ile İşini Büyütüyor

Pluxee anlaşmalı üyeler de ramazan döneminde satışlarını artırma imkânı buluyor. Pluxee Plus ile Pluxeeli olmanın artısı olarak, üye iş yerleri Pluxee kullanıcılarına özel ramazan iftar menüleri sunuyor. Ramazan dönemine özel yapılan kampanyalar sayesinde üye iş yerleri, Pluxeeli çalışanlara ulaşarak hem satışlarını hem de bilinirliklerini artırıyor.