14 Şubat aşk filmleri için ViewSonic’ten M10 taşınabilir projeksiyon cihazı

ViewSonic, M10 Harman Kardon Hoparlörlü Taşınabilir RGB Lazer Akıllı Projeksiyon Cihazı ile Sevgililer Günü’nde sevdiğinin her anına eşlik edecek bir hediye arayışında olanların yardımına yetişiyor. Sunduğu canlı renklerle taşınabilir projektörlerin sınırlarını zorlayan M10, ultra kompakt tasarımı ve hareket bulanıklığını azaltırken, hareketli görüntülerin sorunsuz şekilde iletilmesini sağlayan üstün teknolojisiyle işte, okulda, yolda, kısacası her yerde etkileyici görsel bir şölen yaratıyor. 

Sevgilinize bir gün değil her gün için anlamlı bir hediye arayışındaysanız, M10 Harman Kardon Hoparlörlü Taşınabilir RGB Lazer Akıllı Projektör cihazı tam size göre. Her yere taşınabilir lazer özelliği, ultra kompakt tasarımı, hantal ve ağır RGB lazer projektörlerle kıyasla oldukça küçük boyutu, üstün görsel-işitsel performansıyla kullanıcılarla mekan tanımayan eğlence arkadaşlığı kuruyor.  Ek bir tripota ihtiyaç duymadan tavan projeksiyonu dahil olmak üzere birçok görüntüleme ihtiyacını karşılayabilecek esnek projeksiyon açıları sunan M10, 5GHz yüksek hızlı Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısıyla akıllı cihazlardan kablosuz yayın, dahili içerik akışı ve ses amplifikasyonu ile erişim kolaylığı sunuyor.

Romantizmin tadını doyasıya çıkarın

M10 Harman Kardon Hoparlörlü Taşınabilir RGB Lazer Akıllı Projeksiyon Cihazı, Sevgililer Günü’nü unutulmaz anlar listesine eklemek isteyenlere rehberlik ediyor. Dahili Harman Kardon hoparlörün sunduğu sürükleyici ses deneyimiyle istediğiniz her yerde en sevdiğiniz filmlerin, heyecan verici oyun maceralarının keyfini çıkarabilir, sevdiğiniz müzikler eşliğinde romantik bir gece geçirebilirsiniz. Full HD 1080p çözünürlükte sunulan ultra keskin görüntü kalitesi, TÜV SÜD onaylı düşük mavi ışık moduyla gözlerinizi yormadan saatler süren romantik bir film gecesinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 

M10 Harman Kardon Hoparlörlü Taşınabilir RGB Lazer Akıllı Projeksiyon Cihazı Teknik Özellikleri

  • Ultra kompakt RGB lazer projektör
  • %100 BT.2020 ile eşsiz renk performansı
  • Olağanüstü ses deneyimi için dahili Harman Kardon hoparlör
  • TÜV SÜD onaylı, ayarlanabilir düşük mavi ışık modu
  • Otomatik Y/D çarpıklık, anında otomatik odaklama ve tavan projeksiyonu ile kolay kurulum
  • Akıllı yetenekler: Wi-Fi ekran yansıtma, USB-C akışı ve Bluetooth bağlantısı