Yanmar Turkey,endüstriyel motorlarıyla üreticilere destek sağlıyor

Japon devi Yanmar’ın tam iştiraki Yanmar Turkey, gelişmiş teknolojilerle donanmış endüstriyel motorlarıyla yerli üreticilerin ihtiyaçlarını karşılarken, müşterilerinin hedeflerini gerçeğe dönüştüren bir iş ortağı olmayı vadediyor.

112 yıllık tarihçesiyle dünyanın önde gelen motor üreticilerinden biri olan Yanmar; yüksek performanslı, üstün kaliteli endüstriyel motorlar tasarlıyor ve üretiyor. Yanmar, motor üretiminde AR-GE’den üretime ve satış sonrası desteğe kadar müşterilerine sunduğu değeri her zaman en üst düzeyde tutmak adına çalışıyor.

Yanmar’ın bu alanda küresel başarısını Türkiye pazarında da tekrarlamayı hedeflemesiyle, Endüstriyel Motorlar 2023 yılında Yanmar Turkey’nin ana iş kollarından biri haline geldi. Yanmar Turkey Endüstriyel Motorlar İş Kolu, Türkiye pazarına sunduğu endüstriyel motorlarla sanayi ve endüstride, tarımda ve enerji sektöründe kompakt endüstriyel motor kullanan tüm üreticilere hitap ediyor. Hitap ettiği tüm sektörlerde de mühendislik kalitesini ve 5 yıl motor garantisini tüm müşterilerine sunuyor.

Yüksek performanslı ve uzun ömürlü motorlar

Yanmar’ın hem ürün çeşitliliği hem de iş ortaklarına sunduğu mühendislik hizmetleriyle üreticilere yüksek performanslı endüstriyel motorlar tedarik ettiğini söyleyen Yanmar Turkey Endüstriyel Motorlar İş Kolu Müdürü Bahadır Birgücü, “Yanmar, kalite odaklı yaklaşımı ve uluslararası itibarı ile 112 yıldır müşterilerinin güç çözümleri konusunda ihtiyaçlarına cevap veriyor. Endüstriyel Motorlar İş Kolu olarak, gelişmiş teknolojilerle donanmış ve uzun ömürlü endüstriyel motorlarımızla dünyanın birçok yerinde bulunan üreticilerden sonra Türkiye’deki üreticilerin de ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılarken, müşterilerimizin hedeflerini gerçeğe dönüştüren bir iş ortağı olmayı vadediyoruz” dedi.

Yanmar Turkey’nin Türkiye pazarına sunduğu TNV serisi motorların, Japonya Biwa fabrikasında yılda 500.000 adet üretildiğini belirten Birgücü; aynı zamanda Yanmar’ın tedarik ettiği endüstriyel motorların Türkiye’de enerji sektörünün önde gelen jeneratör üreticilerinden lojistiğe kadar çok geniş bir sektör yelpazesinde talep gördüğünün altını çiziyor.

Satış sonrası süreçlerde tam destek

Yanmar, farklı pazarların özelliklerine ve ihtiyaçlarına uygun küresel bir üretim ve satış ağı aracılığıyla dünyanın her yerindeki müşterilerine üstün çözümler sunuyor. Üretim ve satış sürecindeki hassasiyetini satış sonrası destek aşamasında da devam ettiren Yanmar, müşterilerine hem geleneksel hem de dijital kanallar aracılığıyla;  her an her koşulda ulaşılabilir olma mesajı veriyor.

“Türk makine üreticilerimizi, motor tedariği ve sonrasında gereken tüm satış sonrası hizmetler  ile alakalı desteklemeyi öncelik kabul ediyoruz” diyen Endüstriyel Motorlar İş Kolu Müdürü Bahadır Birgücü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Yanmar motorlarının ardında uzman bir kadro bulunduğunu, her geçen gün bayi ve servis ağının geliştiğini ve tüm müşterilerine hız ile birlikte en etkin şekilde destek vermek üzere çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Yanmar, Geleceğin standartlarını şekillendiriyor

AR-GE merkezlerinde, son derece gelişmiş güç aktarım mekanizması üretimi için benzersiz araştırmalar yürüten Yanmar, müşterilerin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmeleri ve uzun vadede beklentilerinin üzerinde değer sunmaları için müşterilerine büyük esneklik kazandırıyor.

Yanmar, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda ‘net sıfır’ hedefine ulaşmaya çalışırken, sıkı egzoz emisyonu yönetmeliklerine uyum sağlamak üzere, lideri teknolojiye sahip düşük yakıt tüketimi ve yüksek güç çözümleri sunuyor.