Huawei’den tasarımda ve teknolojide zirvede, kaybolma karşıtı FreeClip kulaklık

Çinli teknoloji devi Huawei, gün geçmiyor ki bizleri şaşırtmasın. Kablosuz kulaklıklar yaklaşık 15 yıldır hayatımızda. İlk piyasaya çıktığında en pahalı aksesuar unvanını alan kulaklıklar şimdi müzik dinlemek, eğlence ve tabi ki telefonla konuşmak için vazgeçilmezler arasına girdi. Öte yandan kulaklıklar kablosuz oldukları için spor yaparken hareket ve terlemeye bağlı olarak çok fazla kaybolmaya başladı. Huawei, FreeClip ürünü ile tüm bu sorunların üstesinden gelmiş görünüyor. Ürün, artık modaya dönüşen teknolojide bir küpe gibi kulağa tam olarak oturuyor, düşmeyi engelliyor. Üründe sağ sol kulak tanıma özelliği de bulunuyor. Kulaklıklar ile 8 film izlenebiliyor, 4 yarı maraton koşuluyor, pil ömrü ise tam 1 hafta gidiyor. İkiye bölünmüş mikrofon teknolojisiyle de birçok yeniliği birlikte getiriyor. Şu anda 5.499TL’ye kampanyalı satılan Huawei FreeClip, çok satanlar listesinin ilk sıralarında olacak gibi görünüyor.

Kulaklık incelemeleri her zaman için zordur. Çünkü videoya gerekli sesi iletemezsiniz. Ama kulaklıklar hakkında yazmak oldukça keyif verici. Huawei’nin yeni ürün FreeClip de bu anlamda büyük avantajlar sağlıyor. HUAWEI FreeBuds Pro 3 – Birinci Sınıf Ses Kalitesi Kulaklığı ilk gördüğümde aklıma gelen tasarımının güzelliği ve kullanışlı oluşu oldu. Kulaklık, en çok kaybedilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Konuşurken ve spor yaparken terlemeye bağlı olarak kulaklıkları kaybediyoruz. Ama FreeClip sıkı sıkıya vücudumuza uyum sağlıyor. Bu da ürünü kaybetme riskini ortadan kaldırıyor. Şimdi size ürünle ilgili daha fazla teknik bilgi sunmak istiyorum.

Endişenizi Bırakın Sporunuzun ve müziğinizin keyfini özgürce çıkarın

IP54 toza ve suya dayanıklılık, şarj kutusu için değil, yalnızca kulaklıkların kendisi için geçerlidir. Bu cihaz normal koşullarda su sıçramasına, toza ve suya dayanıklıdır. Kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiş ve IEC standardı 60529 kapsamında IP54 derecesi almıştır. Sıçramaya, suya ve toza dayanıklılık normal kullanımda zamanla bozulabilir. Cihazı nemli ortamlarda şarj etmekten kaçının. Sıvı hasarı garanti kapsamında değildir. Egzersizden hemen sonra kulaklıkları kurulayın.

Saf küre kadar yuvarlak, doğa kadar ilham verici
Moda trendlerini yeniden tanımlamak için en saf doğal geometri tasarımını kullanmak. Bu bölümün tasarım ilhamı, tüketicilere basit, birinci sınıf, nötr ve abartısız bir stil deneyimi sunmak amacıyla incilerdir. Comfort Bean kısmı, kulağınızın arkasındaki kıkırdak ile iyi uyum sağlar. Kendinizi rahatsız hissetmezsiniz, hatta birkaç saat giyersiniz. Siyah HUAWEI FreeClip, tek renkli kıyafetlerden veya resmi giyimden hoşlanan tüm kullanıcılar için harika olan ince parlak bir parlaklığa sahip kırık siyah bir renge sahiptir. Mor HUAWEI FreeClip, kıyafetlerinde veya aksesuarlarında ince bir renk patlamasını seven canlı kullanıcılar için mükemmel bir seçimdir.

İyi Tasarlanmış Top Boyutu ile Kulak Kepçelerinize Mükemmel Uyum Sağlar Kulaklıklar, çoğu insanın kulak kepçesi boşluğunun anatomik özelliklerine göre kulak kepçesi şekline benzeyecek şekilde tasarlanmıştır, böylece kulaklıklar rahatça takılır ve kulaklarınıza güvenli bir şekilde oturur. Ayrıca, dinleme topu kulak kanalınıza sıkışmadığı veya onu engellemediği için daha sağlıklıdır.

Yenilikçi Teknoloji, Otomatik Sol ve Sağ Kulak Tanıma ile Daha Fazla Kolaylık Sağlıyor
Tüketiciler, kulaklıkların her iki tarafı da aynı göründüğünde sol kulağı sağ kulaktan ayırt etmekte zorlanabilirler. FreeClip, tüketiciler için daha kullanışlı ve kullanıcı dostu hale getirmek için nadir ve yenilikçi bir teknoloji sunar: Otomatik Sol ve Sağ Kulak Tanıma. Bu, hangisinin sol, hangisinin sağ olduğunu ayırt etmeniz
gerekmediği anlamına gelir. Sadece onları takın ve her şey otomatik olarak ayarlanacaktır.

AI kristal netliğinde arama, duyma ve net bir şekilde duyulma
2 mikrofon + VPU rüzgar gürültüsü engelleme tasarımı, açık hava egzersizi sırasında kristal netliğinde arama sağlar. Ayrıca, Two Mic ve VPU, insan seslerini geliştirmek ve ortam gürültüsünü bastırmak için Huawei tarafından geliştirilen sinir ağı (NN) algoritması ile birlikte çalışır.

Küçük boyut, ancak hassas yapısal tasarım sayesinde iyi ses kalitesi
Çift mıknatıslı yüksek hassasiyetli sürücü ünitesi, açık ses alanını iyileştirebilir ve zenginleştirici
ayrıntılar sağlayabilir. 10,8 mm çift mıknatıslı yüksek hassasiyetli sürücü ünitesi sayesinde,
kulaklıklar mükemmel ses kalitesi ve net vokaller sunar.