Philips, Türk Kahvesi pişirecek

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği üreticilerinden Philips, filtre kahve makinelerinin ardından şimdi de Türk kahvesini, yeni Philips Türk Kahvesi Makinesi ile dünyaya yaymaya hazırlanıyor.

Versuni, yeni Philips Türk Kahvesi Makinesi’ni, kahve tutkunlarının beğenisine sunuyor. Philips kalitesi ve kahve konusunda uzmanlığı, yeni Philips Türk Kahvesi Makinesinde buluşuyor. Philips Türk Kahvesi Makinesi közde pişirme özelliği sayesinde özellikle geleneksel Türk kahvesi sevenlere hitap ediyor.  Ayrıca, tek seferde 4 fincan kahve sunma kapasitesiyle hem pratik hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Yeni Philips Türk Kahvesi Makinesi dokunmatik kontrol paneli ve taşma önleyici sensörleri sayesinde de rahat ve güvenilir bir kullanım sunuyor. Şık ve kullanışlı tasarımı ile dikkat çeken Philips Türk Kahvesi Makinesi, evde Türk kahvesi keyfini bir ileri boyuta taşımaya hazırlanıyor. 

Ekosistemde öncü olacak

Konuyla ilgili Versuni Pazarlama Lideri Nil Şahinbaşoğlu: “Bu topraklar için oldukça kıymetli bir hazine niteliği taşıyan Türk kahvemiz, UNESCO tarafından da “İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası” olarak kabul görüyor. Bu kıymetli hazinenin tüm dünyada kutlandığı 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde ise Philips markamızla yeni Türk Kahvesi Makinemizi kahveseverlerle buluşturduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Faaliyet gösterdiğimiz pazarlar ile de kıyasladığımızda Türkiye, Versuni ekosisteminde öncü ve lider konumda yer alıyor. Bu vesileyle; Türk kültürü için önemli bir miras olan Türk kahvesinin de evlerde en iyi şekilde deneyimlenmesi için çok titiz davrandık ve Philips Türk Kahve Makinesi’ni tüketiciyle buluşturduk. Versuni olarak hedefimiz ise dünyanın dört bir tarafındaki tüketicileri bu eşsiz lezzetle buluşturmak” şeklinde konuştu.