Bitci 2024’te büyümeyi hedefliyor

2024 vizyonunu paylaşan Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, gelecekte daha fazla projeye destek vermeyi planlıyor. Önümüzdeki yıla ilişkin hedeflerini açıklayan borsanın CEO’su Ahmet Onur Yeygün, ekosistemle birlikte büyümeyi amaçladıklarını söyledi. 

Türkiye’nin en büyük ikinci kripto para borsası Bitci, yenilikçi yaklaşımlarıyla gerçekleştirdiği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Gelecek planları hakkında açıklamalarda bulunan Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün, 2024 yıla ilişkin kripto ekosistemine yönelik hedeflerini paylaştı. 

“Bitci olarak Türkiye’nin en büyük kripto para borsası olma hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları sürdürüyoruz. Bitcichain aracılığıyla ekosisteme yeni projeler kazandırarak Türkiye’nin en büyük launchpad’i olmaya devam edecek, 2024 yılında da potansiyel gördüğümüz projelere olan desteğimizi sürdüreceğiz. Geleceğin teknolojilerini şekillendiren ve kripto dünyasına değer katan projelere destek olma amacıyla çıktığımız bu yolda, düşük komisyon oranları ve avantajlı kampanyalarla kullanıcılarımıza olan desteğimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz. Kripto ekosistemine katkıda bulunmanın yanı sıra sektördeki inovasyonu ve büyümeyi teşvik etmek de planlarımız arasında yer alıyor.

İşlem hacmimizi boğa piyasasında 60 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz

Türkiye’nin en hızlı gelişen dijital varlık platformu olarak, Bitci Summit gibi etkinlikler planlayarak, ekosistemimizde yer alan paydaşlarımızla bir araya gelebilmeyi ve bu sayede sektörümüzün sorunlarına ortak bir çözüm yaratabilmeyi hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz stratejiler ve hayata geçirdiğimiz projeler ile Türkiye’deki finansal teknolojileri daha iyi bir noktaya taşımak için adım atarken, kripto dünyasında daha geniş bir etki alanı yaratmayı amaçlıyoruz. 

Aynı zamanda Fan Token piyasalarının gelişimine de odaklanıyoruz. Şu anda 3 milyar TL’ye ulaşan günlük işlem hacmimizi boğa piyasasının gelişiyle birlikte, 60 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Türkiye’de gösterdiğimiz hızlı büyümenin ardından, global operasyonlarımıza ağırlık vermeye başlayarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi Türk kripto yatırımcılarının yanı sıra, küresel kripto yatırımcılarına da ulaştırabilmeyi amaçlıyoruz.” dedi.