Huawei FreeBuds Pro 3 ile gürültü dışarıda, müzik ve eğlence kulakta kalıyor

Deneyim köşemizde bu sefer Çinli dev Huawei’nin yeni lansmanını yaptığı kulaklık serisi FreeBuds Pro 3 var. FreeBuds serisinin son ürünü, dış etmenlerden gelen ses ve gürültüleri dışarıda bırakan özelliğiyle ön plana çıkıyor. İster müzik dinlerken, ister film izlerken, isterseniz de telefonla konuşurken tüm sesleri en net biçimde duyabiliyorsunuz. Sokaktan, evden gelen gürültüler ise tamamen dışarda kalıyor. Ürünün çalışma süresi ise tam 31 saat. Tam şarj ile ürünü 31 saat boyunca kullanabiliyorsunuz.

Huawei, Türkiye’ye hemen tüm ürünlerini dünya ile aynı anda getirmeye devam ediyor. Yaklaşan Şahane Cuma ve 11.11 günlerinde çok satması beklenen ürünlerin başında da kulaklıklar geliyor. Kulaklık günümüzde spor yaparken, yoğun iş görüşmelerine girerken, film ve dizi izlerken, oyun oynarken olmazsa olmaz aksesuarlar arasına girdi. Bluetooth kulaklıklar ise bu aksesuar serisinin en gerekli parçalarını oluşturuyor. Biz de HarwareLab olarak, Çinli dev Huawei’nin yeni ürünü FreeBuds Pro 3 kulaklığını yakından deneyimleme fırsatı bulduk.

Dış seslere tamamen kapalı

Kulaklık seçerken hangi kullanım için aldığınızı iyi tespit etmeniz gerekiyor. Ben telefonuma uyumlu, bilgisayarımda da kullanabileceğim bir ürün almak istiyorum diyorsanız o zaman Huawei’nin yeni ürünü aradığınız nitelikleri size sağlayacak bir kulaklık diyebiliriz. FreeBuds Pro 3’ün ön önemli özelliği Akıllı Aktif Gürültü Engelleme 3.0. Daha önce de kulaklıklarda yer alan bu gürültü önleme özelliği bu üründe yüzde 50 oranında geliştirilmiş durumda. Bu da dış sesleri bu oranda daha az duyacağınız anlamına geliyor. Gerçekten de kulaklığı konuşma ve film izleme amacıyla kullandığım zaman, dış sesleri neredeyse hiç duymadığımı belirtmek gerekiyor.

Konuşmada büyük avantaj sağlıyor

Öte yandan her konuşmayı çok daha net duymayı sağlayan kristal niteliğinde aramalar olarak ele alınan özellik de daha geliştirilmiş durumda. FreeBuds 3’te yüksek çözünürlüklü çift sürücülü ses sistemi bulunuyor. Bu sistem Huawei tarafından özenle geliştirilerek kulaklığın kalitesini daha üst seviyeye çıkartmış ve verilen paranın da hakkını almanızı sağlıyor.

Şık bir tasarıma sahip

Huawei FreeBuds Pro 3 modeli yeşil rengi ile oldukça şık duruyor. Huawei ses özelliklerinde olduğu kadar, ürünün şık bir moda ürünü olması konusunda da hayli çalışmış. Ergonomik yapıya uygun bir moda anlayışı gençlerin tam da aradıkları özelliklerin başında geliyor.

Perakende fiyatı 4.999 TL

Ürün her zaman olduğu gibi Huawei marka telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar ile tam uyumlu şekilde çalışıyor. Bunun yanında yeşil, beyaz ve siyah renk seçenekleri de bulunuyor. Tüm bunları saydıktan sonra ürünün fiyatından da söz edelim. Şu anda Huawei FreeBuds Pro 3 modeli 4.999 TL’den alıcı buluyor. Bu ürünü HUAWEI FreeBuds Pro 3 – Birinci Sınıf Ses Kalitesi satın alabilirsiniz.