Diablo Immortal’da Karanlık Yeniden Doğuş güncellemesi 21 Eylül’de

Diablo Immortal’da sıradaki büyük güncelleme 21 Eylül’de çıkacak olan Karanlık Yeniden Doğuş. Wortham kasabası halkı tuhaf rüyaların ve kayboluşların pençesinde. Yeni korkunç mücadelelerle dolu tanıdık bir zindan olan Tristram Katedrali ile Diablo evreninin karanlık ve simgeleşmiş konumları keşfedilecek. Ayrıca Kanlı Geçit ile yeni bir takım tabanlı çok oyunculu PvP oyun modu deneyimlenebilecek. 

KARANLIK YENİDEN DOĞUŞ GÜNCELLEMESİ

  • Yeni bir kötücül düşman ve Kasap’la karşı karşıya geleceğin yepyeni Tristram Katedrali zindanı ve Deli Kral’ın malikânesi ile Diablo evreninde simgeleşmiş yerleri yeniden ziyaret et.
  • Kanlı Geçit; Gölge klanlarının Gölge Savaşı’nda kudretlerini sınadıkları, takım tabanlı ve tek koridorlu bir PvP faaliyetidir. Bu oyun modunda İhtilaf Döngüsü’nün yeni bir parçası olan Kılıçların Nöbeti’nde bonuslar kazanmak için Ölümsüzlere karşı savaşırlar. Takımınla birlikte çalışarak rakip takımı alt et, Gözcü Kulelerini yok et ve Kristal Kalplerini yıkıp geç. 
  • 21 Eylül sunucu saati 03.00’ten 5 Ekim sunucu saati 03.00’e kadar Kanlı Geçit’in 4’e 4 bir sürümü tüm oyuncular için erişilebilir olacak. Bu oyun modu; yeni oyuncular, İhtilaf Döngüsü’ne katılım göstermeyen oyuncular ve Kanlı Geçit oynayarak ilave bir tecrübe kazanmak isteyen oyuncular için birebir. Oyuncuların artık Kılıçların Nöbeti’nde katılım gösterebilmek için iki yeni yolu var: tahmin sistemi ve izleyici modu. İhtilaf Döngüsü sekmesinin Fraksiyon menüsünde oyuncular, Gölgeler ve Ölümsüzlerin arasındaki çatışmanın mevcut durumunu görerek zaferi kimin kazanacağına dair tahminlerde bulunabilir. Tahmin kullanan oyuncular ödül kazanacak, tahminleri doğru olan oyuncularsa bonus ödülleri kapacak.
  • Şampiyonların İsyanı sınırlı süreli etkinliği 21 Eylül sunucu saati 03.00’ten 8 Ekim sunucu saati 03.00’e dek sürecek. Şampiyonların İsyanı vazifelerini tamamlayarak Şampiyonların Övgüleri kazan. Yeteri kadar kazandığında bunları Altın, Hurda Malzemeler, Büyülü Toz, Efsanevi öğeler, Dünyasal İnciler ve Efsanevi Armalar gibi ödüllerle takas edebilirsin.
  • Yukarıda bahsettiklerimize ek olarak bu güncellemede 3 yeni Efsanevi Mücevher, 18. Sezon Savaş Bileti, Hayalet Pazarı’nda yeni görünümler, Arkadaşını Çağır Etkinliği, Açlık Çeken Ay Etkinliği ve çok daha fazlası dâhil olmak üzere birçok içerik geliyor. 

Karanlık Yeniden Doğuş güncellemesinde gelen her içeriğe detaylı bir bakış atmak için blog yazısı bu linkte.

Diablo Immortal ile ilgili her şey için resmî web sitesini ziyaret edebilir ve Gamepress‘te kaynaklar bulabilirsiniz.