Skytech IFA’da yeni DLED, QLED ve MiniLED ürünlerini tanıttı

Skytech, Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA Berlin Fuarı’nda yerini aldı. Marka, fuarda geniş bir yelpazede, 32 ila 85 inç arasındaki değişen boyutlarda, DLED, QLED ve MiniLED teknolojilerine sahip Android ve WebOS işletim sistemli televizyonlarını tanıttı. Skytech, 2022 yılından bu yana televizyon grubunda iş birliği yaptığı ve tüm süreçlerini yönettiği Hyundai’nin standıyla da global arenada fark yaratmaya devam etti.

Merakla beklenen Tüketici Elektroniği Fuarı IFA, Berlin’de gerçekleşti. Yaklaşık 100 yıllık bir geçmişi olan ve tüketici elektroniği, TV ve yayıncılık teknolojileri gibi birçok alanda son teknoloji ürünleri katılımcılarla buluşturan IFA’da yer alan Skytech, geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekti. Aynı zamanda Hyundai iş birliği kapsamında ziyaretçilere VR gözlüklerle fabrika turları gibi birçok inovatif deneyimler de sundu.

WebOS işletim sistemli TV’ler

Yeni nesil DLED, QLED ve MiniLED teknolojilerine sahip 32 inç ile 85 inç aralığındaki Android ve WebOS işletim sistemli TV modellerini fuarda sergileyen Skytech, son derece yüksek görüntü kalitesi ve kullanıcı deneyimini bir arada sunmayı başarıyor. Marka, tüketici elektroniği dünyasında teknolojiyi yeni bir seviyeye taşıyarak kristal netliğinde fonksiyonel ve estetik çözümler sunuyor.

Herkese Uygun Bir Skytech Var

İkinci kez IFA’ya katılan Skytech, ürünlerinin tanıtımının yanı sıra yeni iş birlikleri için görüşmeler gerçekleştirdi. Son tüketiciye ve B2B müşterilerine memnuniyet garantisi sunan Skytech, fuarda yoğun ilgi gören 32 inç ile 85 inç aralığının altında ve üstünde inç özelliğine sahip televizyonlar da üreterek, tüm tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Skytech CEO’su Uğur Ünsal “Üretiminin yüzde 30’unu Rusya, Bulgaristan, Yunanistan başta olmak üzere 17 ülkeye ihraç eden bir teknoloji şirketi olarak IFA ve benzeri fuarlar bizler için oldukça önemli. İnovatif ürünlerimizi globale taşıma imkanı bularak önemli iş birlikleri için birçok ön görüşmeler gerçekleştirdik. Fuarları, Türkiye’nin teknoloji sektöründe uluslararası arenada daha fazla görünürlüğünü artırmak ve yerli teknoloji şirketlerini desteklemek açısından kritik bir adım olarak görüyorum. İhracat oranımızı her yıl yüzde 50 oranında büyütme hedefimizle global arenadaki önemli tüm fuarlarda her zaman yerimizi alacağız” dedi.