??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hem hızlı, hem kaliteli tablet; Huawei MatePad 11.5 inç

HardwareLab’ın tüketici elektroniği kategorisindeki incelemeleri devam ediyor. Çinli dev Huawei’in yeni tablet ürünü MatePad 11.5′ inç sizin için deneyimledik. Sınıfının üstün özelliklerine sahip ürün, hız ve kalitesi ile ön plana çıkıyor. Ürün sahip olduğu klavye özelliğiyle yanında notebook taşımak istemeyenler için alternatif oluşturuyor.

Pahalı tabletlerle boy ölçüşüyor

Huawei MatePad 11.5 birçok özelliğiyle ön plana çıkıyor. Bunun en belirgin yanı göz koruması sağlayan, üstün renk niteliğine sahip bir görüntüleme özelliği. Aynı zamanda yeni kamera teknolojisi ile toplantılara katılmak ve iyi görüntü vermek de artık çok kolay. Aynı zamanda yüksek performanslı işlemci ile her türlü oyunu kolayca oynayabiliyorsunuz. Pahalı tabletlerin yapabileceği tüm işleri Huawei MatePad 11.5 inç ile gerçekleştirmek ve ekonomik bir tercih yapmak mümkün.

Kamerası çok etkileyici

İşte sizin için derlediğimiz özellikler: Özel optimize edilen 3:2 en boy oranı, 2.2K yüksek çözünürlük ve 120 Hz seviyesindeki yüksek yenileme hızına sahip muhteşem 11.5 inç HUAWEI FullView Ekran ile Huawei MatePad 11.5 birçok özelliğiyle ön planda bulunuyor. HUAWEI Notes şimdi daha fazla yeni özellikle beraber geliyor. Hızlı Notlar ile notlarınıza özelleştirilmiş kapaklar üzerinden yıldırım hızında erişim sağlayabiliyorsunuz. Fosforlu kalem efektli ile tablet üzerinde göz alıcı işaretler oluşturabilir ve konuşmaları gerçek zamanlı olarak not olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca aklınızdakileri daha ayrıntılı bir şekilde çizmek için not penceresini tam 15 kat seviyesinde yakınlaştırabiliyorsunuz. 8 megapiksel 105 derece geniş açılı ön kamera, hareket ederken ya da yürürken bile merkezde ve odakta kalmanızı sağlayan FollowCam11 özelliği ile video konferansların olabildiğince net ve keskin olmasını sağlıyor. Arkadaki 13 megapiksel kamera ise belgeleri taramak ya da etkileyici fotoğraflar çekmek için mükemmel bir seçenek oluyor.

Birçok üstün niteliğe sahip

HUAWEI MatePad 11.5 inç, 4 nm üretim sürecinden çıkan yüksek performanslı işlemci ile donatıldı. Böylece tablette hiç zorlanmadan PowerPoint slaytları hazırlayabilir, notlar alabilir, oyun oynayabilir veya video izleyebilirsiniz. “The Cavity Slot Magnetic (CSM)” Anten ve geliştirilmiş Wi-Fi 613 ikilisi size tam iki kat daha fazla bant genişliği12 ve yüzde 36812 indirme hızı sağlıyor, böylece dosyalar ve web sayfaları anında karşınıza getiriliyor. HUAWEI MatePad 11.5″, dört hoparlörlü surround ses ile HUAWEI Histen 8.1 algoritmasıyla birlikte geliyor ve böylece sizi başka dünyalara götüren inanılmaz bir ses deneyimi getiriyor. Huawei’in kendi geliştirdiği yapay zeka temelli gürültü engelleme teknolojisi14 ise, iş yaparken ya da ders çalışma sırasında odaklanmanızı sağlamayı kolaylaştırmak adına ortamdaki istenmeyen gürültüyü filtreliyor. Tabletin 7700 mAh bataryası15 tam şarjla 10.5 saate kadar kesintisiz video oynatmayı destekliyor16. Böylelikle güneşin doğumundan batımına kadar tüm işlerinize ve eğlence ihtiyaçlarınıza kesintisiz olarak güç verebiliyor.