Canon’dan babalara çek ve bas teknolojileri

Elinden her iş gelen, güçlü ve yetenekli, kahraman babanıza özel birbirinden keyifli hediye alternatifleri Canon’da sizleri bekliyor.

Babaların sözlüğünde “imkânsız” kelimesine yer yoktur. Yaratıcı bakış açıları, çözüm odaklı yaklaşımlarıyla ailenin temel direği olan ve her konuda en az bir anısı ya da anlatacak keyifli hikayesi olan babalarımıza en özel hediye alternatifleri Canon’dan geliyor.

Ailenin hikaye anlatıcısı babanıza, hikayelerini kendi gözünden, kendi objektifinden keyifli bir şekilde aktarabilmesi için Canon EOS R50 Creator Kit hediye ederek onu mutlu edebilirsiniz. Canon’un EOS R Sistemindeki bu aynasız fotoğraf makinesi; yüksek çözünürlüklü 24,2 MP sensöre, gelişmiş otomatik modlara ve sezgisel bir arayüze sahip olmasıyla babanızın hikayelerine profesyonellik gerektirmeden yakalamak istediği uzmanlığı katacak. Aktif ve seyahati seven babalar için de iyi bir tercih olan EOS R50, hafif tasarımı ve rahat tutuşu sayesinde vlog ve selfie çekimlerini dilediğiniz her yer ve her ana taşımanıza olanak sağlıyor.! Tripodlardan harici mikrofonlara, lens çeşitlerinden aksesuarlara kadar birçok ürün ile kolaylıkla uyumlu hale gelen EOS R50 anıların başka bir boyuta ulaşmasını sağlayacak. 

8 binden fazla baskı imkanı

Hep hatırlamak istediği güzel bir günü, çocuklarının fotoğraflarını veya baktıkça gülümsediği bir anıyı 100 yıla kadar aynı canlılıkla korumak isteyen babanızı, dilediği her fotoğrafı evde kolaylıkla basmasını sağlayacak SELPHY CP1500 ile tanıştırmanız için de Babalar Günü en iyi fırsat! SELPHY CP1500, sahip olduğu 6,7 milyon renkle canlı ve stüdyo kalitesinde baskılar elde ederek anılara değer veren babaların en sevdiği yardımcısı olacak. 41 saniye gibi kısa bir sürede baskı alabilen SELPHY CP1500, beyaz ve siyah renk seçenekleri, kompakt yapısı ile babanızın çalışma masasında yerini almaya hazır. İşine tutkuyla bağlı ama baskıda tasarrufa da önem veren babalar için en iyi çözümü sunan Canon’un üçü bir arada yazıcısı PIXMA G3470, düşük maliyetli baskılarla büyük sonuçlar gerçekleştiriyor. Hızlı ve verimli bu MegaTank yazıcı ile evde ve ofiste belge yazdırmak, taramak ve fotokopi çekmek için tek bir PIXMA G3470 yetiyor. Yeniden doldurulabilir tankları ve 8.100 adede kadar baskı sunan tek bir mürekkep şişesi seti sayesinde babanız için ister çocukları için keyifli içerikler üretmek isterse de ofis işleri için belge yazdırmanın kolaylığı ve verimliliği bir başka oluyor.