Honor’dan karne hediyesi seçenekleri

Tüm yıl özveriyle çalışan ve yorulan öğrencilere hayallerini kurdukları karne hediyesi HONOR’dan geliyor. HONOR, tablet serisi ile teknoloji çağının çocuklarına en güçlü teknolojik hediyeleri özel kampanyalarla sunuyor. Dijital dünyanın yeni oyuncuları olan çocukları, HONOR Pad 8, Pad X8 ve Pad X8 Lite tabletlerinde 1000 TL’ye varan indirimler ve özel fırsatlar bekliyor.

Öğrencilerin heyecanla beklediği karne ve tatil dönemi geldi. Yoğun çalışmalarının ve özverili çabalarının sonunda tüm öğrencilerin hayalini kurduğu tek şey ise hiç kuşkusuz karne hediyesi! Günümüzde eğitimi de içine alan dijitalleşen dünyada çocukların hayalleri de dijitalleşiyor. Teknoloji devi HONOR, hem tasarımları hem de özellikleri ile bulunduğu segmentte dikkat çeken Pad 8, Pad X8, Pad X8 Lite tabletlerini bu döneme özel kampanyalarla teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor.

HONOR, 9 – 18 Haziran tarihleri arasında HepsiBurada, Vatan ve Teknosa gibi seçili kanallarda Pad 8 ve Pad X8 modellerini 1000 TL’ye varan özel indirimli fiyatlarla satışa sunuyor. HepsiBurada’da en çok satan tabletler listesinde zirvede yer alan ve tüketicilerin en çok tercih ettiği HONOR Pad 8 modeli aynı zamanda HepsiBurada’ya özel şık kılıfı ile öğrencilerle buluşuyor.

Türkiye’de ilk kez Teknosa’da satışa çıkacak olan Pad X8 Lite modeli ise kampanyalı fiyatıyla ebeveynlerin gözdesi oluyor. Fiyat performans ürünü olan Pad X8 Lite geniş ekranı, sürükleyici ses ve video deneyimi ve eşsiz tasarımı ile hem cebe hem kalbe dokunan bir hediye seçeneği sunuyor.

HONOR Yaz Tatiline yeni bir BOYUT Katıyor

Okulların kapanması ile çocukların teknoloji ile geçirdikleri zamanlar artıyor. Yaz tatilinde deniz, kum, güneşin yanı sıra çocukların en büyük eğlencesi tabletleri ile gerçekleştirdikleri aktiviteler oluyor. HONOR Pad serisi, farklı ekran büyüklüklerine sahip tabletleri ile her yaş grubuna ve her aktiviteye hitap ediyor.  12.1 inç büyüklüğü ile %87 ekran-gövde oranı Pad 8, 10.1 inç Full HD Pad X8 ve 9,7 inç yüksek çözünürlüklü ekranı ile Pad X8 Lite oyunlarda ve videolarda eğlenceye boyut katıyor.

Tablet serisi, ekran performansına eşlik eden eşsiz ses sistemlerine de sahip. Sekiz hoparlörü ile dikkat çeken Pad 8, stereo surround ses kalitesi ile oyunlarda ve videolarda deneyimi arttırıyor. Pad X8 ve Pad X8 Lite ise Geniş Aralıklı Surround hoparlörleri ve Histen ses sistemi ile gürültülü ortamlarda bile sesleri net duyabilmenize yardımcı olurken üç boyutlu ses kalitesi ile sinema kalitesini tatile taşıyor.

Yaz tatili TÜM HIZIYLA başlasın

HONOR Pad serisi güçlü pil kapasitesi ile tatil bavulunun ve seyahatlerinin vazgeçilmez parçası oluyor.  HONOR Pad 8, 7250 mAh ekstra büyük pil kapasitesi ile yaz tatilindeki çocukların enerjisine yetişiyor. Yüksek kapasitesi ile 14 saate kadar çevrimdışı video oynatmayı veya 10 saate kadar çevrimiçi kullanmayı destekliyor. Bu sayede çocukların tatil yolculuğunda veya tatilin her gününde tüm gün kullanımı için gelişmiş bataryası ile mükemmel bir seçenek sunuyor.

Sekiz çekirdekli Qualcomm® Snapdragon® 680 yonga seti ile donatılan HONOR Pad 8, genişletilmiş multimedya oynatma ve gelişmiş performansıyla her şeyi aynı anda yapmak isteyen çocukların beklentilerine cevap veriyor. Yüksek performanslı yonga seti, kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak oyun oynarken, ders çalışırken veya en sevdiği programı izlerken gelişmiş bir deneyim sunuyor.

HepsiBurada’da en çok tabletler listesinde ilk 10’da yerini alan HONOR Pad X8, 5100 mAh pili ile tüm gün tabletine bağlı kalan çocukların vazgeçilmezi oluyor. Uzun ömürlü ve gelişmiş pil performansı arkadaşlarıyla oyunlar oynayan veya eğlenceli videolar izleyen çocuklar için mükemmel bir hediye.

Android 12 tabanlı Magic UI 6.1 sistemiyle donatılan HONOR Pad X8 Lite, 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını destekliyor.

EĞLENCE Her AN Yanında

520 gram ağırlığı ve 6,9 mm inceliğiyle HONOR Pad 8, çocuğunuzun tüm gün yanından ayırmayacağı tabletini kolay taşınmasına yardımcı oluyor. Her zaman her yerde onunla olacak HONOR Pad 8, aynı zamanda 12 inç FullView ekranı ile yüzde 87’lik ekran-gövde oranı sunarken 1 milyar rengi destekleyerek film ve videolar için olağanüstü bir netlik sağlıyor.

Sadece 7.55mm kalınlığa sahip olan ve 460 gram ağırlığı ile dikkat çeken HONOR Pad X8 ve Pad X8 Lite ise kullanıcıların tableti tek elle rahatça tutabilmelerini destekliyor. Tablet ailesinin en hafif modelleri aynı zamanda kavisli yüzeyi ve avuç içi eğriliğine uyan tasarımı ile minik ellerin bile kavramasına yardımcı oluyor.

Gözler KORUMA Altında

Online eğitim sistemi, oyunlar ve eğlenceli aktivitelerin sonucunda dijital ekranlar çocukların hayatlarının artık bir parçası haline geldi. Teknoloji devi HONOR, çocuklara en iyi ve güçlü teknolojiyi sunarken onları korumayı da ihmal etmiyor.

HONOR Pad serisi, gözlerini tabletlerinden ayırmayan çocuklara eşsiz bir eğlence deneyimi yaşatırken aynı zamanda da gözlerini koruma altına alıyor. Zararlı mavi ışığı engelleyen TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası (Donanım Çözümü) ve ekran titremesini azaltarak rahat bir izleme deneyimi sağlayan TÜV Rheinland Flicker Free Sertifikasıyla da çocukları dijital göz yorgunluğundan korumaya yardımcı oluyor. HONOR tablet serisinin sürükleyici deneyimi, güçlü teknolojisi ve kullanıcı dostu özellikleri ile tatilin keyfini en çok çocuklar çıkarıyor.