McDonald’s Chicken McNuggets 40 yaşında

McDonald’s Türkiye, lezzetiyle vazgeçilmezler arasına giren ikonik ürünü Chicken McNuggets’ın menülere eklenişinin 40. yılını coşkuyla kutluyor. Chicken McNuggets severlere “Paylaşır Mısın? Paylaşmaz Mısın?” sorusunu yönelten marka, aynı zamanda lezzet severleri bu 40 yıllık ikilemden kurtaracak özel fırsatları da denemeye davet ediyor. 

Dünyanın en büyük hızlı servis restoran zinciri McDonald’s, en az Big Mac ve altın renkli patatesleri kadar ikonik lezzeti Chicken McNuggets’ın menülere eklenişinin 40. yılını kutluyor. Tüm dünyada farklı sürprizlerle tüketicilerin karşısına çıkan Chicken McNuggets, Türkiye’de Paylaşır Mısın? Paylaşmaz Mısın? kampanyası ile kutlamalara katılıyor. Kampanya Chicken McNuggets’ın çıkışından bu yana, ne kadar çok sevilen bir ürün haline geldiğini, paylaşmak isteyenler veya paylaşmak istemeyenlerin gözünden ortaya koymayı hedefliyor. Bu kapsamda Chicken McNuggets; ister tek başına, ister kalabalık ortamlarda ya da en heyecan verici partilerde,  40 yıldır sevilen McDonald’s lezzetlerinden biri olarak tercih edilmesiyle öne çıkıyor.

Kampanyayla birlikte en özel fırsatlar Türkiye’deki tüm McDonald’s restoranlarında ve paket serviste, Chicken McNuggets severleri bekliyor. Bu kapsamda McDonald’s restoranlarında doyasıya yemek isteyenler için 20’li Chicken McNuggets + 1 orta boy içecek 90TL, paket serviste ise paylaşmayı sevenler için 40’lı Chicken McNuggets + 1lt Coca-Cola 200TL olarak lezzet severlere sunuluyor.

Tüm dünya Chicken McNuggets’ı sevdi!

McDonald’s’ın tüm dünyada müşterilerine sunduğu ikonik lezzetlerden biri olan Chicken McNuggets’ın tarifi McDonald’s’ın ilk yönetici şefi, Lüksemburglu René Arend tarafından 1979’da yaratıldı. Zamanla McDonald’s’ın kızarmış patatesleri kadar ikonik hale gelen Chicken McNuggets, ilk defa 1983 yılında Amerikan menülerine eklendi. Ürün tüm dünyada kısa sürede, hem çocukların hem yetişkinlerin vazgeçemeyeceği lezzetler arasında yerini aldı.