Emlakjet’ten Portföy Paylaşımı ile emlak ofislerinin işlerini kolaylaştırıyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu Emlakjet, geliştirdiği Portföy Paylaşımı uygulaması ile gayrimenkul piyasasında portföyünü çeşitlendirmek isteyen emlak ofislerinin kolayca portföy bulabilmelerine imkan sağlıyor. Portföy Paylaşımı, müşterisi olup da elinde uygun gayrimenkul olmayan emlak ofisleri ile portföyü olan emlak ofislerinin iletişimini ve daha geniş bir ağa erişebilmelerini kolaylaştırıyor. 

Ayda 80 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 20 milyon ziyaretçisi ile emlak seri ilan sektörünün öncü platformu Emlakjet, geliştirdiği Portföy Paylaşımı uygulaması ile emlak ofislerinin birbirleri ile haberleşmesini kolaylaştırarak, gayrimenkul piyasasında portföyünü çeşitlendirmek isteyen emlak ofislerinin mevcut ağlarından daha geniş bir ağa ulaşarak portföy bulmalarına olanak sağlıyor. Portföy Paylaşımı ile emlak ofisleri, halihazırda portföy aramak ya da paylaşmak için kullandıkları sınırlı ağ ve yöntemlere göre çok daha geniş bir ağa sahip ve çok daha hızlı ulaşabilecekleri bir uygulamaya kavuşuyor. 

Emlakjet, Portföy Paylaşımı uygulaması ile emlak ofislerinin kendilerine ait yayında olan ilanlarını diğer emlak ofisleri ile paylaşıp, gelecek teklifleri görerek değerlendirebilecekleri bir yapı oluşturuldu.

Bu yapı sayesinde, bir emlak ofisi ilanını paylaşıma açacak ve başka bir emlak ofisi ilan havuzundan açılan ilanı görünce bu gayrimenkule uygun müşterisi için ilanı paylaşan emlak ofisine teklifte bulunabilecek. İlan sahibi olan emlak ofisi teklifi uygun görürse, talebi kabul edip telefon numarasını teklif gönderen emlak ofisiyle paylaşabilecek.  

Emlakjet Portföy Paylaşım Paneli kolay kullanımı ile dikkat çekiyor

Oldukça basit bir kullanımı olan Emlakjet’in Portföy Paylaşımı Paneli’nde emlak ofisleri ilanlarını paylaşıma açıp kapatabiliyor. Emlak ofisleri tarafından paylaşıma açılan ilanların toplandığı sayfa olan “İlan Havuzu”nu takip eden portföyü genişletmek isteyen emlak ofisleri ise ilgilendiği ilanın üzerinde yer alan “İletişime Geç” butonuna tıklayarak ilanı paylaşan kullanıcıya talebini yazabiliyor ve Talep Gönder butonu aracılığıyla talebini iletebiliyor. İlana gelen talebi görebilmek için ilan kartında yer alan “Teklifi Gör” butonuna tıklayan ilan sahibi emlak ofisi, ilgili talebi uygun gördüğü takdirde “KABUL ET VE İLETİŞİME GEÇ” butonuna tıklıyor. Ardından talepte bulunan kullanıcının numarası ilan sahibi emlak ofisine, ilan sahibinin numarası ise talepte bulunan emlak ofisine gösteriliyor ve iki tarafın iletişime geçmesi sağlanıyor. İlan sahibi emlak ofisi isterse, sistem üzerinden talebi reddedebiliyor ya da daha önce reddettiği talebi daha sonra kabul edebiliyor. İlanı paylaşıma açan ve ilana talep gönderen emlak ofisleri, Emlakjet Portföy Paylaşımı panelinde, bildirim sekmesinde gelen ve giden taleplerin anlık hareketlerini görebiliyor. 

“Portföy Paylaşımı, gayrimenkul piyasasının işlerini kolaylaştıracak”

Sektöre yenilikler getirerek, sektörü geliştirmenin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirten Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, “Emlakjet olarak Portföy Paylaşımı uygulamamız ile emlak ofislerinin kendi aralarında sınırlı bir şekilde kurdukları iletişim ağını genişleterek gayrimenkul piyasasının hareketlenmesini sağlamayı hedefliyoruz. Portföy Paylaşımı uygulamamamız yalnız emlak ofislerine fayda sağlamayacak. Bu sayede uygun emlak arayanlar da kendileri için en uygun konutu bulabilecek. Emlakjet olarak yenilikçi projelerimizle gayrimenkul sektörünü geliştirmeye devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.