Schafer S Kahvecim birçok moduyla üstün deneyim sunuyor

Schafer, Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesi ile keyifli anları pratik ve lezzetli hale getiriyor. Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahvesi Makinesi, sütlü Türk kahvesi pişirme özelliği ile farklı lezzetleri tercih eden kahve severleri mutlu ediyor.

Züccaciye sektöründe bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, müşterilerine sunduğu yüksek kaliteli küçük ev aletleri ürünlerini ’Evinizde Tazelik Schafer’da Yenilik Var’ mottosuyla tüketicilerin kullanımına sunuyor. Türkiye çapında 53 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan W.Besteckhaus Schafer,  küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Her kullanımda kıvamında ve kusursuz kahve ikramı

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Schafer Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesi, şık tasarımıyla mutfakların havasını değiştirirken, ergonomik boyutları ile bütün mutfak ve ofislerde kendine yer buluyor. 500-600 W ısıtma gücüne sahip Schafer Kahvecim S, aynı anda 4 fincan kahve ve 2 fincan sütlü kahve pişirebilmesiyle tüm misafirlere tek seferde kahve ikramı yapma olanağı sağlıyor. Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesi, sesli ve ışıklı uyarı sistemi, taşmayı önleyen algılama teknolojisi ve 10 saniyede otomatik kapanma özelliğiyle güvenlik konusunda tam not alıyor. Sağ ve sol el kullanımına uygun çift akıtma ağızlı cezvesi ile kullanım kolaylığı sağlayan Schafer Kahvecim S, kendi ölçü kaşığı kullanılarak pişirilen kahveler ile kahve severlere her defasında kıvamında ve lezzetli bir deneyim yaşatıyor. Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesinin rose gold ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.