Evinizin yeni şefi Russell Hobbs olsun, vakit annenize kalsın.

İngiliz ikonu Russell Hobbs’un kullanım kolaylığı, hızı ve alternatifli pişirme özellikleriyle dikkat çeken SatisFry serisi, annenizi mutfaktan çıkartmak için harika bir hediye olabilir…

Guilt-free yemek yapımı (daha az yağ ile bol lezzetli yemekler), basit temizliği, 7 farklı pişirme özelliği, pratik oluşu, enerji ve zaman tasarrufu özellikleri ile Russell Hobbs Satisfry Air Fryer, zamanının çoğunu mutfakta geçiren annelerin hayatı kolaylaştırmak konusunda iddialı.

Birçok sıcak hava fritözünden farklı olarak hem alttan hem de üstten ısıtma özelliği sayesinde eşit ve çok yönlü pişirme yapabilen, tercihinize göre hiç yağ kullanmadan da yemek yapabileceğiniz satisfry serisinde 3 farklı model bulunuyor. 5,5 lt ile en geniş hacme sahip olan “SatisFry Air & Grill Multi Cooker”, ızgaradan kavurmaya, kızartmadan yavaş pişirmeye adı üzerinde tam bir çoklu pişirici ve  geleneksel fırınlara oranla %76’ya kadar daha hızlı kızartma yapıyor. Kapasitesi 5 lt olan “SatisFry Air Large” geleneksel fırınlara kıyasla %48 enerji tasarrufu sağlıyor. Kapasitesi 1,8 lt olan “SatisFry Air Small”da ise bu oran %68.

Ayarlanabilir termostat özelliği de bulunan Russell Hobbs Satisfry serisindeki tüm modeller, geleneksel fırınlara göre çok daha hızlı pişirme yapıyor. Üstelik pişirme ızgarası, son derece dayanıklı yapışmaz bir kaplamaya sahip. Çıkarılabilen ızagara, bulaşık makinelerinde de yıkanabiliyor.