Annelerin kalbini fethedecek zamansız hediyeler Jumbo’da

Zamansız tasarımları evlere taşıyan, estetiği ve fonksiyonelliği ile sofralara ilham veren Jumbo, Anneler Günü’nde annesine sürpriz yapmak isteyenleri özel hediye alternatifleri ile karşılıyor. Renklerin verdiği enerjiyi, zamansız çizgilerle buluşturan ve tasarımlarına taşıyan Jumbo, annesine içinden gelen güzel duygularını anlatmak isteyenlerin tercihi olacak.

Zamansız tasarımları ile özel günlerin en güzel eşlikçisi olan Jumbo, Anneler Günü’nde annelerin zevklerini yansıtan elegan hediye seçenekleri sunuyor. Sevgi ve şefkatleriyle bulundukları her yeri yuvaya çeviren annelerimize bir gülümseme hediye etmek isteyenler için en seçkin hediye alternatifleri Jumbo mağazaları, jumbo.com.tr ve Jumbo By You uygulamasında yer alıyor. 

Jumbo’nun ışıltısıyla göz kamaştıran çatal kaşık bıçak setleri, birbirinden şık yemek, servis ve sunum takımları, annelerimizin sıcacık sofralarına zarif bir dokunuş yapmak isteyenlerin öncelikli tercihi olacak.

Zamansız tasarımlar

Annelerine özel ve keyifli sohbetlere eşlik edecek bir hediye vermek isteyenler için Jumbo’nun modern French Press’leri ve zamansız fincan takımları mükemmel bir seçim olacak. Ergonomik tasarımları ile pratik kullanım sunan Jumbo French Press’ler ve zarif tasarımları ile mutfaklara şık bir görünüm katacak kahve fincanları, annenizin kahve keyfini en üst düzeye çıkaracak. Jumbo’nun her zevke hitap eden kahve fincanları ise kırk yıl hatırı olan Türk kahvesi seven annelerin beğenisini kazanacak

Yüksek kaliteli materyallerden üretilen ve kullanıcılarına hem estetik bir duruş hem de yüksek performans sunan Jumbo tencere, tava ve çelik çaydanlıklar, modern tasarımları ile annenizin mutfağına sofistike zarafeti getirecek.

Özgün, sade ve elegan ürünleriyle her zevke uygun özel hediye alternatifleri sunan Jumbo, bu Anneler Günü’nü unutulmaz kılmaya hazır.