Arzum Deminde çeliğin gücünü kullanıyor

Ramazan boyunca iftar ve sahurun vazgeçilmezi olan çayınız, Arzum Deminde Çay Makinesi ile her an sıcacık ve taptaze. Arzum Deminde, geniş kapasitesi ile en kalabalık sofralarda dahi uzun çay sohbetlerini keyifli anılara dönüştürüyor.

İftar ve sahurda sevdiklerimizle beraber yudumlayacağımız mis gibi bir çaya kim hayır diyebilir? Mutfaktaki en büyük yardımcınız Arzum Küçük Ev Aletleri’nin sizler için tasarladığı Arzum Deminde Çay Makinesi, en kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile bu Ramazan vazgeçilmeziniz olacak.

Arzum Deminde’nin paslanmaz çelikten tasarlanan uzun ömürlü 1,8 L kapasiteli geniş su haznesi ve 1 L kapasiteli demliği tek seferde daha fazla çay hazırlama imkanı sunar. Paslanmaz çelik çay filtresi sayesinde her kullanımda mükemmel demleme sağlarken, ışıklı göstergesi ile suyunuzun kaynamakta olduğunu veya içime hazır olduğunu size gösterir. Arzum Deminde, kaynatma şalteri ile suyun çok kısa sürede kaynamasını ve %90’a varan enerji tasarrufuna geçmesini sağlarken, çay makinenizin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile güvenli kullanım da sunar. 360 derece dönebilen gövdesi ve kablo saklama haznesi ile pratik kullanım ve kolay saklama olanağı sağlar. Arzum Deminde’yi çift kapağı sayesinde su ısıtıcısı olarak da kullanabilirsiniz.