Temiz bir aşk isteyenlere İRobot’tan 14 Şubat indirimi

Sevgililer Günü yaklaşırken, sevdiklerimiz için hediye arayışları da başladı. Dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilen Amerikan robot süpürge markası iRobot, sevginizi anlatmanız için size benzersiz seçenekler sunuyor. Sevgililer Günü’ne özel kampanya kapsamında 1-14 Şubat tarihleri arasında www.irobot.com.tr’de belirtilen kodlar ile sepette indirimli olarak sunulan Roomba akıllı robot süpürge ve Braava akıllı robot paspas modelleri, sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi olacak. Üstelik bu inovatif ürünlerle sevdikleriniz hem size, hem de kendilerine daha fazla zaman ayırabilecek.

iRobot’un akıllı robot süpürgeleri ve akıllı robot paspasları sevdiklerinize alabileceğiniz en özel teknoloji ürünleri olarak bu yıl da ön plana çıkıyor. Roomba robot süpürge, yüksek çekim gücü ve çift kauçuk fırça sistemi sayesinde üstün temizlik performansı sunuyor. Ayrıca Roomba robot süpürge ve Braava robot papaslar akıllı navigasyon sistemi ile dilediğiniz odaya yönlendirilebiliyorlar.

Haftalık temizlik programı var

Uygulama üzerinden haftalık temizlik programı oluşturulabildiği gibi, isteğinize göre “Evden ayrıldığımda temizle” özelliği sayesinde siz evden çıktıktan sonra temizliği başlatıp, siz döndüğünüzde ise bitiriyorlar; böylece tertemiz bir eve geliyorsunuz. Sevdiklerinizin hayatını kolaylaştıracak iRobot Roomba ve Braava ürünlerine, 1-14 Şubat tarihleri arasında https://www.irobot.com.tr/product-category/roomba-supurge/?utm_source=PR internet mağazasında belirtilen kodlar ile sepette uygulanan farklı oranlardaki indirimlerle ulaşabilir, sevdiklerinize “zaman” hediye edebilirsiniz