Huawei FreeBuds 5i, ses kalitesi ve fiyatıyla 2023’un kulaklığı olmaya aday!

Ürün incelemelerimiz yeni yılda da devam ediyor. Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni kulaklığı FreeBuds 5i’yi sizler için deneyimledik. Yüksek ve pürüzsüz bir ses kalitesine sahip olan FreeBuds 5i, aynı zamanda 28 saat boyunca müzik çalma özelliğiyle de ön planda bulunuyor. Ürün aynı zamanda hafif dokusu ile kulağı ağrıtmadan müzik dinlemeye ve telefonla konuşma yapmaya imkan tanıyor. Satış fiyatı ise 1.699 TL.

Teknoloji günümüzde giderek bir modaya dönüştü. Artık bir ürüne sahip olmak yetmiyor. Onun yaşam tarzımıza, giyim şeklimize ve gün içinde dolaştığımız mekanlara da uyumlu hale gelmesi zorunluluğu var. Huawei’de teknoloji modasına uyarak FreeBuds 5i modelini tüm bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tüketciyle buluşturdu.

Daha Hafif Bir Dokuya Sahip

Huawei’nin resmi sayfısında ürünle ilgili şu ifadeler dikkat çekiyor: “Modanın en trend dokunuşları, zarif kıvrımlarla vurgulandı. Toz Mavisi ve Nebula Siyahı modelleri; buz ve çakıl taşı benzeri dokuların hissiyatını uyandırır. Seramik Beyaz ise, tek bakışta zarafetiyle büyüleyen yeşim taşı görünümüyle belleğinizde iz bırakır. Kulaklık başlıkları selefine göre daha kısa ve 11% daha hafif.5 3 farklı boya sahip yumuşak ve cilt dostu silikon kulaklık ucu sayesinde kişiselleştirilmiş konforun tadını çıkarabilirsiniz. Şarj kutusu, günlük yaşamda rahatlıkla yanınızda taşımanız için hafif bir yapıda tasarlandı. Her zaman elinizin altında olması için kusursuz bir gerekçe!

Ürün aynı zamanda ses kalitesiyle de öne çıkıyor. HUAWEI FreeBuds 5i, kişiye özel bir dinleme deneyimi sunan daha geniş bir frekans tepkisine, HD ses kaynakları için tam bağlantılı yüksek çözünürlüklü seslere6 ve farklı tarzlarla eşleşebilen çoklu EQ özelliklerine sahip olduğunu, Hi-Res Audio Wireless sertifikası ile belgelemiş. Kulaklıklardaki 10 mm’lik dinamik sürücü birimleri, polimer kompozit diyaframla birlikte çalışarak düşük, orta ve yüksek frekanslarda mükemmel bir ses deneyimi sunar ve onu tüm müzik türleri için ideal hale getiriyor.

Çoklu Bağlantı ve Yapay Zeka Özellikleri

HUAWEI FreeBuds 5i, kulaklarınıza tam bir şekilde oturmadığında bile kristal netliğinde ses sunarak düşük frekans kaybını azaltır.Efektleri, gürültülü bir havaalanı, metro istasyonu, restoran, ofis veya sessiz ev gibi, farklı ses düzeylerine sahip çevre seçeneklerine uyarlamak için Ultra, Genel ve Rahat gürültü giderme modları arasında seçim yapabilirsiniz.Yapay zeka nöral ağı algoritmalarıyla desteklenen yapay zeka gürültü engelleme, sesinizi ortam gürültüsünden arındırır. Böylece çevrenizdeki tüm gürültüye rağmen, yüksek ve net bir sesle duyulursunuz. AI Life uygulamasındaki ses bağlantı merkezi, kulaklıklara bağlı cihazları yönetmeyi ve dinleme cihazları arasında anında geçiş yapmayı mümkün kılar.

Kısa Şarj ile Uzun Kullanım İmkanı

Otomatik eşleştirme aracılığıyla kulaklıkları yakındaki bir HUAWEI telefon veya tabletle eşleştirmek için şarj kutusunu açmanız yeterli. HUAWEI FreeBuds 5i, aynı anda iki farklı cihaza bağlanabilir, böylece hiçbir gelişmeyi kaçırmadan günün temposunu kontrol edebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınıza bağlı kulaklığınızla telefonunuza gelen aramaları iki kez dokunarak anında yanıtlayabilirsiniz.IP54 derecesi4, HUAWEI FreeBuds 5i ile günlük hayatta karşılaşabileceğiniz farklı hava koşullarında bile müziğin keyfini çıkarabileceğinizin en büyük işaretçisi!

HUAWEI FreeBuds 5i, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında 28 saate kadar müzik ziyafeti verir.3 Tamamen şarj edemediniz mi? Yalnızca 15 dakikalık şarjla, 4 saatlik10 oynatma performansı hayran kalacağınız bir ayrıntı olacak! 15 dakikalık şarj ile saatlercemüzik dinlemenin tadını çıkarın!9