Samsung, spinning keyfini Galaxy ile Klein’a taşıdı

Samsung Galaxy sponsorluğunda gerçekleştirilen Galaxy Koaktif Rhythm Cycling etkinliğine katılan sporseverler, İstanbul’un sevilen gece kulüplerinden Klein’ın muhteşem atmosferinde keyifli bir deneyim yaşadılar.

Sporseverler, 19 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen ‘KOAKTIF Rhythm Cycling by Samsung Galaxy’ etkinliğinde Galaxy Watch5 serisi akıllı saatler ve Galaxy Buds2 Pro kulaklıklar ile hem doyasıya pedalladı hem de dans etti.

Aka

İstanbul’un en büyük gece kulüplerinden ve etkinlik mekanlarından Klein Phönix’te gerçekleşen KOAKTIF Rhythm Cycling by Samsung Galaxy etkinliğinde, 3 seansta toplam 150’yi aşkın sporsever, spor ve dans dolu bir gün yaşadı. Etkinliğe katılanlar, Galaxy Watch5 serisi akıllı saatlerle kişisel performanslarını anlık olarak takip ederken, toplam yaktıkları kalori miktarını ve birçok özelliği görme imkanı yakaladı. Samsung’un hiper-gerçekçi ses kalitesi sunan ve ‘Akıllı 360 Derece Ses’ özelliğine sahip Galaxy Buds2 Pro kulaklıkları ile müziğin keyfini doyasıya çıkaran katılımcılar, etkinlik boyunca yaktıkları kalorileri hesapladılar. Her seansın en çok kalori yakan katılımcısı, birincilik ödülü olarak Samsung Galaxy Watch5 akıllı saat hediyesi kazandı.