Huawei Watch GT 3 SE ultra hafif, dayanıklı ve her an sağlığın peşinde

Huawei’nin Watch ailesinin yeni üyesi GT 3 SE’yi sizler için deneyimledik. Spor yapanlara özel tasarlanan GT 3 SG tüm antrenman kayıtlarını tutarken, yoğun kullanımda 7, normal kullanımda ise 14 güne varan pil ömrüyle bir saatten beklenen tüm nitelikleri bir adım öteye taşıyor.

Günümüzün en popüler elektronik cihazlarının başında giyilebilir teknoloji, doğal olarak da akıllı saat geliyor. Bu kategoride birden fazla ürünle yer alan Huawei, her geçen gün yeni bir modelini piyasaya sürüyor. Türkiye’de satış rekorlarına imza atan Huawei Watch serisinin yeni üyesi GT 3 SE’yi deneyimledik. Öncelikle 466 × 466 piksel çözünürlüğe sahip 1.43 inç büyük AMOLED ekran, bileğinizdeki çağdaş estetik çizgileri tamamlayan ve konforlu bir uyum sağlayan 35.6 gramlık hafif gövdenin üzerine oturuyor. Temalar arasından, sizi tüm ihtişamıyla yansıtacak binlerce çarpıcı tasarım keşfedebilir veya özel bir saat yüzü oluşturabiliyorsunuz.

Sağlık Takibi Yakından Yapılıyor

Ürünün sağlık konusunda birçok özelliği bulunuyor. Derin, hafif uykunun yanında rem uykusu ve uyanık modları yer alıyor. HUAWEI Trusleep™ 3.0, daha iyi bir gece uykusunun nasıl çekileceğine dair pratik ipuçlarıyla, ne kadar iyi uyuduğunuza dair net bir fikir veriyor. Derin, hafif veya REM uykusunun yanında kestirme ve uyanma zamanlarını optimal düzeyde tanımlıyor vv HUAWEI Health uygulaması ayrıca horlamayı ve uykuda konuşmayı takip etmenize yardımcı oluyor.

Aktiviteler ile yoncalar aydınlanıyor

HUAWEI WATCH GT 3 SE, yeni ve geliştirilmiş HUAWEI TruSeen™ 5.0+ ve parazit önleme özellikleri sayesinde kalp atış hızını9 titizlikle takip ediyor. Bunun yanında Hidrasyon, aktivite ve kan basıncı dahil olmak üzere günlük hedefler ve hatırlatıcılar belirleyin. Hedefleri tamamlayarak yoncaları aydınlatabiliyorsunuz.

Hızlı Yanıtlar Vermeyi Sağlıyor

Ürün Huawei’nin internet sitesinde 3.699 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Saatinizden, SMS ve uygulama mesajlarını metin veya emoji ile yanıtlayın. Günün temposundan haberdar olmak için dokunmanız yeterli.  Telefonunuza bağlanarak, saatinizden aramaları yanıtlayın, özel hızlı yanıtlar gönderin veya arama günlüğünü görüntüleyin.

Birçok İşlemi Yapmaya İmkan Tanıyor

Bileğinizden günün akışını yönetin! HUAWEI WATCH GT 3 SE, telefonunuzdaki çalma listelerini senkronize eder ve spor yaparken en sevdiğiniz şarkıları çalar.14 Antrenmanın en yorucu kısmında bile motivasyonunuzu zirvede tutun! Watch AppGallery, zengin akıllı saat uygulamalarına erişmenizi sağlar.

buy (huawei.com)