ASUS’tan öğrencilere okula dönüş sürprizi

ASUS, okula muhteşem bir dönüş yapmak isteyen öğrenciler için #OneDaywithRog kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, ASUS ROG serisinin Intel destekli modellerinden birini satın alan her öğrenci, okul döneminde ihtiyaç duyabileceği pek çok materyalin olduğu okul seti kiti, sosyal medya üzerinden yapılacak yarışmanın kazananları ise ASUS TUF Dash F15 bilgisayar veya dijital oyun hediyelerinden birini almaya hak kazanacak.

Bilgisayar seçimi söz konusu olduğunda her öğrencinin ihtiyaç ve tercihleri değişiyor. Kimisi içerik oluşturma veya STEM eğitimleri için işlem gücüne ihtiyaç duyarken, boş vakitlerini e-spor ile değerlendirmek isteyen öğrencilerin tercihi ise hızlı bir oyuncu bilgisayarı olabiliyor. Yeni bir eğitim yılına başlangıç yapan öğrencilere bilgisayar seçimi konusunda rehberlik eden ASUS, öğrencinin ihtiyacına göre öneri sunan bir algoritma geliştirdi. Kullanıcılar, kampanya süresince kullanıma açık olacak https://www.dayonerog.com/ adresi üzerinden, tüm gün dayanıklılık, içerik oluşturma veya hafif tasarım gibi özelliklerden birini seçerek kendilerine en uygun bilgisayar modellerini görebiliyor.

Öğrencileri sürpriz hediyelerle buluşturan okula dönüş kampanyasını, ROG Strix SCAR 15, ROG Strix SCAR 17, ROG Strix SCAR 17 SE, ROG Zephyrus M16, ROG Flow Z13, ASUS TUF Dash F15 ve ASUS TUF Gaming F15/F17 gibi Intel destekli modeller kapsıyor.

Sürpriz hediyeler öğrencileri bekliyor!

Teknoloji mağazalarından kampanya dahilindeki oyuncu bilgisayarlarından birini satın alanlar, https://www.dayonerog.com/ adresi üzerinden promosyon kodunu girerek “Team ROG Okul Seti” aksesuar paketini almaya hak kazanıyor. Öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri materyaller düşünülerek hazırlanan aksesuar kiti, sırt çantası, defter, mouse pad, kalem, termos, bilgisayar kılıfı ve tişörtten oluşuyor.

Okula dönüşe özel çekiliş

Sürpriz hediyelerin yanı sıra öğrencilere özel çekiliş de gerçekleştiren ASUS, ROG Türkiye sosyal medya hesaplarında #DayOneWithROG hashtag’ini kullanarak ve üç arkadaşını tag’leyerek yorum paylaşanlar arasından seçilen kişileri, ASUS TUF Dash F15 oyun dizüstü bilgisayarı veya dijital oyun paketi ile ödüllendiriyor. 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek çekilişin sonuçları ise Ekim ayında ROG Türkiye hesaplarından açıklanacak.

Kampanya hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için: https://www.dayonerog.com/