FaturaLab, İletişim Ajansı PİAR İletişim oldu

Türkiye’nin lider Finansman Platformu FaturaLab, tüm iletişim çalışmalarını teknoloji sektörünün stratejik pazarlama ajansı PİAR İletişim ile yürütecek.

Alıcı firma, tedarikçi ve banka arasındaki finansal sürecin ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hızlı, kolay ve dijital olarak gerçekleşmesini sağlayan dijital Finansman Platformu FaturaLab, stratejik iletişim çalışmaları için PİAR İletişim ile anlaştı. FaturaLab, bu iş birliği kapsamında PİAR İletişim’den stratejik iletişim danışmanlığı, network iletişimi, iç iletişim, medya ilişkileri, lider iletişimi, pazarlama iletişimi, içerik yönetimi, dijital PR ve sosyal medya yönetimi konularında danışmanlık alacak.

Tek Tuşla Fatura ve En İyi Finansman Teklifi

Yüzde 50 pazar payına sahipFaturaLab, güçlü teknolojik altyapısı, kullanıcı dostu arayüzü ve zengin entegrasyon yetenekleri ile ekosisteminde yer alan işletmeler için işletme sermayesi optimizasyonu çözümleri sunuyor. Her geçen gün büyüyen Faturalab, bugün kendi alanında yüzde 50 oranında pazar payı ile Türkiye’nin lider finansman platformu olarak öne çıkıyor.

Müşterilerine sunduğu dijital platform ile tüm akışı otomatize eden Faturalab, alıcı firma, tedarikçi ve banka arasındaki finansal sürecin ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı oluyor.