Canon’dan ınfluencer olmak isteyenlere 3 farklı kit seçeneği

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, gelecek vaat eden yaratıcı hikâye anlatıcıları, influencer ve içerik üreticilerinin, video çekimi için profesyonel ekipman talebine kayıtsız kalmadı. Canon, üç farklı vlogger kitini kullanıcıları ile buluşturuyor. Konu ister kısa vloglar ister uzun metrajlı filmler olsun her hikâye anlatıcısı, üreteceği içerik türüne göre seçeceği Canon kit ile yaratıcılığını ortaya çıkararak adını duyurabilecek. (#adınıduyur) Kitlerin fiyatı ise 16 ile 26 bin TL arasında değişiyor.

Bu kitlerin her biri, video profesyoneli olmak için gereken tüm araçlara sahip. Benzersiz bir fotoğraf makinesi ve aksesuarların kombinasyonu ile oluşan bu özel kitler, vloggerların kahramanı olacak. 

EOS M50 Mark II vlogger kit, popüler EOS M50’nin güçlü performans özelliklerini temel alırken özellikle içerik üreticileri için uygun olan geliştirmelerle donatıldı. Etkileyici 24,1 Megapiksel görüntü kalitesi, 4K video kalitesi, Dual Pixel otomatik odaklanma işlevi ve kablosuz bağlantı özelliği ile EOS M50 Mark II vlogger kit, kusursuz bir deneyim için bir tripod ve harici mikrofon da içeriyor.  

Canon Powershot G7x MK III vlogger kit, hem göz alıcı videolar hem de unutulmaz fotoğraflar çekmek isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan. PowerShot G7 X Mark III fotoğraf makinesi, etkileyici 4,2x optik zumu ve f/1,8 – f/2,8 aralığındaki diyaframı ile net ve keskin videolardan yakın plan selfie çekimlerine kadar her ihtiyacı karşılıyor. Kit içerisinde yer alan tripod, daha iyi kontrol ile daha uzun süreli video çekmeyi kolaylaştırırken, çıkarılabilir kablosuz uzaktan kumanda, çekim mekanının her noktasından fotoğraf makinesinin kolaylıkla kumanda edilmesini sağlıyor.

EOS RP & RF 24-105mm lensli tam kare aynasız fotoğraf makinesi kiti; çok yönlü RF 24-105mm F4-7.1 IS STM ile şimdiye kadar sunulan en hafif ve en kompakt tam kare EOS fotoğraf makinesini içerisinde barındırıyor. Birçok farklı çekim koşulu için “tek lens çözümü” olarak bilinen bu lens, kullanışlı bir geniş açı-telefoto aralığında her şeyi kapsayarak hızlı ve doğru otomatik odaklama yapabiliyor. Ayrıca EOS RP fotoğraf makineleri ile düşük ışıkta bile olağanüstü sonuçlar sunuyor. 

Herkesin hikayesini anlatması için

Canon Orta Doğu & Türkiye B2C Pazarlama Direktörü Bengü Topçu: “Biz, yaşamda herkesin bir hikâye anlatıcısı olabileceğine inanıyoruz. Vlogger kitlerimiz aracılığıyla da geleceğin içerik üreticilerini bu yönde teşvik etmek ve hayal güçlerini sınır tanımadan açığa çıkarmaları için motivasyon kazandırmak istiyoruz. Amacımız, her yaratıcı kişinin ihtiyacına uygun bir çözüm sunmak ve bu çerçevede başarıya giden yolda yanlarında olacak, farklı bütçe aralıklarında 3 farklı kiti kullanıma sunduk” sözleriyle vlogger kitlerini değerlendirdi.

Adını Duyur – Canon Eurasia