TurkNet’ten internet kullanıcılarının ‘O-nay-la-ma-dı-ğı-durumlar’ temalı yeni reklam filmleri

Günümüzde yüksek hızlı internet artık lüksten öte bir ihtiyaç ve hak olarak  görülüyor. Oysa Türkiye’de her 100 kişiden 73’ü, düşük hızlı internet yüzünden problem yaşadığını söylüyor. İnsanlar gerek evlerinde gerekse ofislerinde iyi ve düzgün bir internet deneyimini özgürce yaşamak isterken; düşük indirme ve yükleme hızları, taahhüt, cayma bedeli gibi istenmeyen durumlarla karşılaşıyor.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil alternatif internet servis sağlayıcısı TurkNet, yeni reklam filmlerinde internet kullanıcılarının yaşadığı olumsuz deneyimlere dikkat çekerek #ÖzgürlüğeGeçişYapın çağrısıyla herkesi 1.000 Mbps eşit indirme ve yükleme hızında internet deneyimine davet ediyor.

Müşterilerine dünya standartlarında yüksek hızlı ve özgür internet sunan TurkNet, televizyon ve dijital mecralarda yayınlanan yeni reklam filmlerinde, kullanıcılara belki de her gün karşılaştıkları olumsuz deneyimleri hatırlatarak, onaylamadıkları durumları ve deneyimleri geride bırakacakları internette özgür bir dünyaya davet ediyor. 

Her zaman kullanıcıların deneyimini odağına alan TurkNet; internet kullanıcılarını zor durumda bırakan taahhüdü, düşük ve eşit olmayan indirme ve yükleme hızlarını, sınırları, teknoloji üretimi için yetersizliği, dünya standartlarında olmayan bir interneti onaylamıyor!

TurkNet, interneti tüm kullanıcılar adına onaylanabilir hale getirmek için çalışıyor!

Türkiye’de, dünyanın en gelişmiş şehirleriyle aynı şartlarda 1.000 Mbps eşit indirme ve yükleme hızı sunan ilk ve tek internet sağlayıcısı olan TurkNet, reklam filmlerinin ilkinde bireysel ev interneti kullanımında yaşanan sorunlara işaret ediyor. TurkNet’in yaptığı Marka Sağlığı Araştırması, Türkiye’de her 100 kişiden 73’ünün düşük hızlı internet yüzünden problem yaşadığını ortaya koyuyor. Buradaki kullanıcı içgörüsünden hareketle, TurkNet, bireysel kullanıcılarına kendi altyapısında hizmet verdiği TurkNet GigaFiber ile 1.000 Mbps eşit indirme ve yükleme hızında, özgür internet deneyimi sunuyor. Yüksek hızlarda, iyi bir internet deneyimi sağlamak ve sektörü tüm kullanıcılar için onaylanabilir kılmak için yatırımlarına hız kesmeden devam eden TurkNet, tüm internet kullanıcılarına #ÖzgürlüğeGeçişYapın çağrısında bulunuyor.

TurkNet 1.000 Mbps GigaFiber İnternet ile Evinizde #ÖzgürlüğeGeçişYapın – YouTube

Teknopark’ların interneti TurkNet’ten…

TurkNet, teknoloji geliştiren şirketlerin yüksek standartta internet altyapısına sahip oluşunun; dünyayla rekabet açısından önem taşıdığının bilinciyle, teknopark yatırımlarına her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ediyor. İşyeri/ofisler ile teknoparklardaki yetersiz internet hızlarını konu eden ikinci reklam filminde, teknopark ve üniversitelere verdiği dünya standartlarında 1.000 Mbps eşit indirme ve yükleme hızındaki TurkNet GigaFiber internet hizmeti vurgulanıyor. Türkiye’de teknokentlerin yüzde 30’una internet götüren

TurkNet, 2023 sonuna kadar 21 ilde 46 teknoparkta hizmet sunmayı hedefliyor.

TurkNet 1.000 Mbps GigaFiber İnternet ile Ofisinizde #ÖzgürlüğeGeçişYapın – YouTube

Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren: TurkNet

Reklamveren Yetkilileri: Cem Çelebiler (CEO), İrfan Gürvardar (CGO)

Marka İletişim Ekibi: Özgül Ağca Ertüzün, Serap Tekin, Sena Köroğlu Tetik, Nefise Sun, Aytunç Gül, Ali Çolak

Marka Dijital Ekibi: Zaliha Terk, Özgül Zeybek, Furkan Demirtaş

Marka Stratejik Pazarlama Danışmanı: Alkım Aytaman

Reklam Ajansı: Wunderman Thompson

Ajans Başkanı: Ayşegül Bahçıvanoğlu

Yönetici Ortak: Fulya Özarı

Yönetici Kreatif Direktör: Ümit Taşlı

Kreatif Direktör: Emre Süvari

Kreatif Grup Lideri: Esra Çankaya, Hakan Şimşek

Sanat Yönetmeni: Kerem Korucuoğlu

Metin Yazarı: Sahra Alidinoviç

Müşteri İlişkileri Direktörü: Melike Gezgin

Müşteri İlişkileri Süpervizörü: Melek Gökhan

Strateji Direktörü: Tuba Çağan

Prodüksiyon Ekibi: Deniz Akşit, Barış Tosun, Aysel Şahin

Co-Production Ortağı: Hogarth WW, Meltem Köse, Duygu Elelçi, Ceyda Kaya

Yapım Şirketi: Kalafilm

Yönetmen: Deniz Tarsus

Prodüktör: Hazer Baycan, Zafer Özkan

Post Prodüksiyon: Roots

Reklam Seslendirme: Mert Fırat

Ses Stüdyosu, Mix: Melodika

Müzik Beste: Altay Oktar, Berke Taşar

Müzik Yapım, Kayıt Mix Mastering: NaNaMusicPro, Josephine Studio