LG UltraGear 27GN650 Şampiyonluğa Giden Yolu Açıyor

LG UltraGear 27GN650, güçlü donanımıyla ezber bozuyor. 27 inç’lik ekrana sahip olan bu monitör, 144 Hz yenileme hızı, IPS 1ms (GtG), HDR10 ve %99 sRGB özelliği, NVIDIA G-Sync ve AMD FreeSync Premium uyumu ile oyun severleri başarıya taşıyor.

LG Electronics’in (LG) LG UItraGear Monitör serisinden 27GN650 oyuncuları her detayı fark edebilecekleri, kendilerini oyunun tam içerisinde bulacakları bir oyun deneyimine davet ediyor. Parlak renklerin yanı sıra kopma ve titreme olmadan mükemmel ve akıcı bir görüntü sunan LG UltraGear 27GN650 hem oyun severler hem de profesyonel E-spor oyuncuları için mükemmel bir seçenek olarak gösteriliyor. Oyuncuların hızına hız katan LG UltraGear 27GN650, oyunculara IPS 1 ms hız, daha az ardıl görüntü ve hızlı yanıt süresi sağlayarak yepyeni bir oyun performansının keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Ayrıca ürün, 144 Hz’lik ultra yüksek yenileme hızıyla oyuncuların sonraki kareyi hızlı bir şekilde sorunsuz görmelerini sağlıyor. Böylece oyuncular hızla manevra yapabiliyor hedefe odaklanarak nişan alabiliyorlar. 

Hızlı tempolu oyunlarda kesintisiz deneyim

LG UltraGear 27GN650, zengin renkler ve kontrastla gerçekçi görsel deneyim sağlayan sRGB %99 (Tipik) HDR10’u destekliyor. Bu özellik, oyuncuların savaş alanlarını geliştiricilerin amaçladığı gibi tüm dramatik renklerle görmelerine yardımcı oluyor. NVIDIA tarafından test edilen ve resmi olarak doğrulanan G-SYNC® uyumlu monitör, ekran yırtılmasını ve takılmayı en aza indirerek sorunsuz ve hızlı bir oyun deneyimi sağlıyor. Ayrıca, LG UltraGear 27GN650’nin sahip olduğu ve ekran yırtılması ile takılmayı en aza indiren bir başka özellik olan FreeSync™ Premium teknolojisi ile oyuncular, yüksek çözünürlüklü ve hızlı tempolu oyunlarda kesintisiz ve akıcı hareket deneyimi yaşayabiliyorlar. 

Göz alıcı ve neredeyse çerçevesiz tasarıma sahip monitör, ekranın eğimini, yüksekliğini ve eksenini değiştirmek için ayarlanan ekran tabanı ile oyuncuların oyunu daha rahat oynamasına yardımcı oluyor.

LG UltraGear 27GN650’yi yakından incelemek için: https://www.lg.com/tr/monitor/lg-27gn650-b