OMIX, son teknolojiyi erişilebilir fiyata tüketiciyle buluşturuyor

OMIX, akıllı cihaz üreten ya da satan bir marka olmanın ötesinde, rekabetçi fiyatlarla teknolojiyi mümkün olduğunca daha fazla insanın hayatına entegre etmeyi hedefliyor. Yeni akıllı telefonlarını ve AIoT ürünlerini tanıttığı en son lansmanın teması olan “Teknolojiyi Mix’le!” söyleminden de yola çıkarak sunan OMIX, kullanıcılarına, “Önce hayatına teknolojiyi mix’le, sonra da aldığın her bir OMIX ürününü birbirine mix’le” diyor. Singapurlu şirket bu mottodan yola çıkarak sunduğu yenilikçi ürünlerle kullanıcılarına kolaylık, konfor ve daha teknolojik bir yaşam biçimi sunuyor.

2021 yılı sonunda Türkiye pazarına giren Singapur merkezli teknoloji markası OMIX, sunduğu tüm ürünlerde, Uzak Doğu’nun teknolojideki bilgi ve deneyimini yerli üretim kabiliyetleriyle bir araya getiriyor. Şirketin tüm yenilikçi teknoloji ürünlerinin her birinde amacı kullanıcılarına farklı bir deneyim yolculuğu yaşatmak. OMIX, lider şirketlerin kullandıkları tüm imkanları eksiksiz kullanabilmenin yanı sıra, üst segment teknoloji ürünlerini rekabetçi fiyatlarla tüketiciye sunarak pazarda fark yaratıyor. Kaliteyi ileri teknolojiyle birleştiriyor ve en kullanışlı haliyle tüketiciye sunuyor.

OMIX, sadece akıllı telefon üreten ya da ithal eden bir marka değil. Geçtiğimiz yıl Türkiye’ye yatırım yaparak üretime başlayan şirket, gerçekleştirdiği lansmanlarda yenilikçi ürünlerini kullanıcıları ile buluşturdu. Son teknolojik özelliklere sahip akıllı telefonlarını rekabetçi fiyatlar ile pazara sunan OMIX, mobil haricinde IoT (Internet of Things) segmentinde, internet erişimi olan günlük hayata entegre ürünleri de kullanıcıya sunarak pazarda ayrışıyor. Şirket, bu alana özel yazılım yatırımı yaparak, her bir OMIX ürünün kendi içinde birbirleriyle etkileşim halinde olmasını sağlıyor. Bu alanda sunduğu yapay zeka teknolojili ürünler ile de IoT segmentini, AIoT (Artificial Intelligence of Things) olarak dönüştürüyor. 

MixO ile kullanıcı, teknolojinin akışına kendisi yön veriyor.

Marka olarak sadece donanım tarafına değil yazılıma da yatırım yapan OMIX’i, bu alanda rakiplerinden farklılaştıran en büyük gücü tüm ürünlerinin kendi arasında iletişim kurmasını mümkün kılan MixO platformu. OMIX’in teknoloji ekosisteminin alametifarikası olan MixO platformu, kullanıcılarının otomatik olarak kendi modüllerini oluşturmalarına imkan veriyor ve sunduğu bu pratik yaklaşımla, onların günlük ihtiyaçlarında en konforlu deneyimi yaşamasını mümkün kılıyor. MixO ile kullanıcılar hayatlarında teknolojinin akışına kendileri yön verebiliyorlar. MixO uygulaması ile kullanıcılar AIoT ürünlerini internet üzerinden uzaktan yönetebiliyorlar. Uygulama üzerinden ürünlerin ilk kurulumunu yapmak ve otomasyonlar belirlemek oldukça kolay. Tüm bu iletişimi sağlayarak kullanıcılara en pratik yöntemleri sunan MixO, kullanıcı deneyimini iyileştiriyor; teknolojiyi sadeleştirerek herkesin kullanabileceği bir arayüz olarak ön plana çıkıyor.

Hedef teknolojinin sadeleştiği ve rekabetçi fiyatlara satıldığı bir pazar yaratmak

OMIX, teknolojiyi insanlarının hayatının içine daha çok entegre etmek amacıyla çıktığı yolculukta, teknoloji severlerin sayısını artırarak, daha çok insanı yeni dijital dünya düzlemine çekebilmeyi hedefliyor. Şirketin son olarak gerçekleştirdiği lansmanın teması olan “Teknolojiyi Mix’le!” Söyleminin tam olarak çıkış noktası da bu aslında. Marka kullanıcılarına, “Önce hayatına teknolojiyi mix’le, sonra da aldığın her bir OMIX ürününü birbirine mix’le!” diyor. OMIX’in ana amacı Türkiye’de teknolojinin sadeleştiği ve rekabetçi fiyatlarla herkesin erişebildiği bir pazar yaratmak. Farklı kullanıcı dinamiklerine hitap eden, trend belirleyici akıllı telefonlardan, robot süpürgeler, bebek kameraları, hoparlörlü gece ışığı ve hava temizleyicisine kadar geniş bir spektrumda ürün yelpazesi bulunan OMIX, önümüzdeki dönemlerde sunacağı, yenilikçi, şık ve yüksek teknolojisiyle fark yaratan ürünleri ile Türkiye’deki pazar payını yüzde 10’a yükselterek büyüme yolcuğuna devam etmeyi hedefliyor.