En güzel karne hediyeleri Baseus’ta

Pratik tasarımlar, inovatif teknolojiler, yüksek kalite ve uygun fiyatlarla her ihtiyaca cevap veren Baseus’ın ürün ailesinde, bütün bir yıl boyunca yorulan çocukların stres atmasına ve eğlenmesine yardımcı olacak birçok teknolojik ürün bulunuyor.

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği karne günü yaklaşıyor. Yaz tatili boyunca biraz kafa dağıtmak, herkes gibi onların da hakkı. Bugünlerde tüm gözler, çocuklarının karne sevincini ödüllendirmek isteyen ebeveynlerde… Baseus, henüz hangi hediyeyi alacağına karar veremeyen anne-babalara, pek çok farklı kategoriden hediye alternatifleri sunuyor.    

Müziğin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenlere…

Günümüzde kablosuz kulaklıklar oldukça popüler. Dizi ya da film izlerken, müzik dinlerken ya da oyun oynarken, bir kablosuz kulaklık hayat kurtarıcı olabiliyor. Bu noktada Baseus’ın E3 Bowie True Wireless Bluetooth Kulaklığı, çocuklar için ideal bir hediye olarak karşımıza çıkıyor. Kulağa oturan tasarımıyla dış gürültüden izole bir şekilde müziğin keyfini çıkarmaya olanak sağlayan E3 Bowie, dokunmatik kontrol özelliği ile çok rahat bir kullanım sağlıyor. Bluetooth desteği sağlayan tüm akıllı cihazlarla uyumlu ve 5.0 kablosuz teknolojisi, hızlı ses iletimini garanti ediyor. İnsan kulağının yapısına mükemmel şekilde uyan ergonomik bir şekle sahip olan kulaklık, sadece birkaç gram ağırlığında ve kulak kanalında sıkıca durarak uzun süre kulağınızı rahatsız etmeden kullanma olanağı sunuyor. Baseus flaş şarj teknolojisi sayesinde kulaklıkları 10 dakikada şarj ederek yaklaşık 2 saat müzik keyfi yaşamanızı sağlıyor. Mükemmel ses kalitesi sunan E3 Bowie kulaklık, yağmur suyuna ve sıçramalara karşı da dayanıklı.

Aynı anda birden fazla cihazı şarj etme imkanı

Baseus MagSafe Wireless 10.000 mAh 20W Hızlı Şarj Powerbank,yüksek kapasiteli ve kablosuz şarj imkanı sunan, cebinize ekstra enerji getirecek bir powerbank. MagSafe cihazları ve kapakları ile kusursuz bir şekilde uyumlu olan powerbank, bu özelliği desteklemeyen kablosuz şarj uyumlu diğer telefonları şarj etmek için de uygun. Üzerindeki dijital ekran sayesinde şarj durumunu göstererek kullanım kolaylığı sunarken telefonunuzu kablosuz olarak şarj ederken hizalamayı da kolaylaştırıyor.  Akıllı telefonunuzu en kısa sürede tekrar kullanabilmeniz için her ikisi de hızlı şarj protokollerini destekleyen bir USB-A ve bir USB-C bağlantı noktası sunan ürünle aynı anda birden fazla cihazı şarj edebilirsiniz. Type-C çıkışında bulunan Power Delivery (PD) özelliği ile optimum şarj sağlıyor; aşırı gerilim, aşırı akım, aşırı şarj ve kısa devreye karşı koruma sağlıyor. Temel amacı insanların hayatını kolaylaştırmak olan Baseus, taşınabilir şarj aleti, kablosuz kulaklık, araç içi aksesuarlar, kablosuz şarj üniteleri, kablolar, dönüştürücü ve USB hub’lar, oyun aksesuarları ve telefon kılıfları gibi başlıklar altında pek çok ürün grubu sunuyor. Baseus ürünlerine www.hakman.com.tr internet sitesinin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen e-ticaret siteleri ve mağazalarından ulaşabilirsiniz.