OMIX, sizi MixLight Pro’nun renkli dünyasına davet ediyor

Akıllı cihaz pazarının yenilikçi şirketi OMIX’ten çok işlevli bir ambiyans lambası. 2022’nin başından beri farklı ihtiyaçlara karşılık veren akıllı ürünleri Türkiye pazarındaki kullanıcıları ile buluşturan Singapur merkezli teknoloji şirketi OMIX, IoT ekosisteminin tasarım detayları ile dikkat çeken yeni ürünü çok işlevli ambiyans lambası MixLight Pro’yu duyurdu. MixO uygulaması ile istediğiniz yerden sesli komut ile çalıştırabildiğiniz cihaz, sizi renkli bir dünyaya davet eden uykuya dalış modları ve alarmdan hava durumuna kadar günlük rutinlerini yönetebileceğiniz hayatı kolaylaştıran özellikleri ile öne çıkıyor.

Akıllı cihaz pazarının genç ve yenilikçi oyuncusu OMIX, nesnelerin interneti (IoT) cihazlarıyla kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Yeni teknolojilerini Türkiye pazarına peş peşe sunan Singapurlu şirket, akıllı ev cihazlarını tek uygulama üzerinden yönetme ve yapay zeka ile birbiriyle konuşturma yetenekleriyle hayatı kolaylaştıran MixO destekli ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Renkli ve çok işlevli yenilikçi bir ekosistem ürünü olan MixLight Pro, bir ambiyans lambasının çok ötesinde özellikleri ve tasarım detayları ile dikkat çekiyor. 

İstediğiniz yerden sesli komut ile yönetin

MixO platformundan yönetilebilen bu yetenekli IoT cihazı ile otomasyonlar belirleyerek gününüzü programlayabilmeniz mümkün. Işığın renginin değişmesi için MixO üzerinden direktif gönderebildiğiniz MixLight Pro’nun, diğer tüm ekosistem ürünleri gibi üzerinde bulunan özel çip sayesinde kurulumu kolay ve hızlı biçimde yapılabiliyor. Sesli komutla da çalışabilen sistemde Bluetooth ile MixLight Pro’ya bağlanıp sevdiğiniz şarkıları açmak da mümkün. Hatta isterseniz diğer OMIX akıllı cihazlarınızı da kontrol etmeniz mümkün.

MixLight Pro ile hayatın ritmini yakalamak mümkün

15W’lık kablosuz şarj özelliği ile gelen MixLight Pro bu sayede cihazlarınızın şarjlarını yerinizden kalkmadan baş ucu lambanızdan kolaylıkla yapabilmenizi sağlıyor. 9 farklı renk moduna sahip MixLight Pro’yu yatağınıza uzandığınızda uykuya dalış mavisinden enerji dolu bir gün turuncusuna kadar istediğiniz moda ayarlayabiliyorsunuz. Orman, deniz, parti gibi, istediğiniz moda istediğiniz zaman uygulama üzerinden hızlıca geçmek çok kolay. Günlük rutinlerinizi yönetebileceğiniz MixLight Pro ile alarm kurup, uyandığınızda ekranda gördüğünüz hava durumuna göre kendinizi ayarlayabiliyorsunuz. Dahası bu yenilikçi cihaz ile güne seçtiğiniz melodi ve seslerle ve isteğiniz renk ambiyansla uyanmanın keyfini yaşayabiliyorsunuz.