Father giving piggyback ride to daughter with arms outstretched

Babalar Günü için 3 özel teknoloji armağanı

Babalar Günü’nde 2 yıllık salgın ve evde kalma döneminin ardından ilk kez hediyeler yüz yüze verilecek. Bu günde babasına hediye almak isteyenler için HardwareLab olarak geniş bir kategoride, Babalar Günü hediye listesini sizler için derledik. Üstün teknolojiye sahip bu ürünler, aynı zamanda fiyatlarıyla da tüketici dostu. Öte yandan seçilen ürünler, satış sonrası verdikleri hizmetler nedeniyle de değerlendirmeye alındı.

3 Saate Kadar Kablosuz Kullanım ve İyi Tıraş Deneyimi

İlk ürünümüz babaların en önemli ihtiyacı olan tıraşa yönelik. BaByliss E996E Super X Metal 10 Başlıklı Lityum Saç Kesme Makinesi, evde en az çabayla mükemmel bir saç kesme deneyimi yaşatıyor. Her seferinde kolay saç kesimi için tasarlanan makine, sağlam metal sapı ve yapı kalitesiyle dikkat çekiyor. Keskin açıya sahip Japon çelik bıçakları, tüm saç tiplerinde pürüzsüz, hassas ve hızlı kesme ve kırpma sağlıyor. Lityum iyon teknolojisi, 3 saate kadar kablosuz kullanım imkanı sunuyor. Şarj ilerlemesini ve kalan pil ömrünü gösteren dijital ekrana sahip makinenin, kulak ve burun tüylerini kesmek için kılavuz başlığı da bulunuyor. Ürünün satış fiyatı 2.499 TL

Hem Fotoğrafta Hem Oyunda Üstün

Babalar ile iletişimin daima sıkı tutulması adına ikinci ürünümüz ise cep telefonu. Omix X500 modeli tam bir fiyat performans ürünü. Dörtlü yapay zeka destekli kameraya ve 6.67 FHD ekrana sahip ürün, MediaTek Helio G80’nin 8 çekirdekli işlemci mimarisi ile görülmemiş bir gücü barındırıyor. Yüksek hıza sahip grafik işlemci sayesinde, canlı ve eş zamanlı bir oyun deneyimi sunuyor. Babaların zamanını güzel geçirmesini sağlıyor. Aynı zamanda yüz tanıma sistemine sahip telefonda, 48MP/2MP/5MP/2MP dörtlü arka kamera kombinasyonu ile üstün çekim özellikleri bulunuyor ve ürünle birlikte bir de 4 mikrofonlu bluetooth kulaklık hediye veriliyor. Ürün 4.400 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Her An Taze Öğütülmüş Kahve Keyfi İçin

Evde ya da ofiste çalışan babalar için önemli ihtiyaçlardan biri de kahve molası. Bu konuda dünyanın en önemli markalarından Melitta’nın Cam Sürahili AromaFresh Filtre Kahve Makinesi de kalite bakımından hayli ön planda bulunuyor. Entegre öğütücü, taze çekilmiş kahve çekirdeklerinden tam istediğiniz gibi aromatik filtre kahve hazırlayabileceğiniz ürün öğütme seviyesi inceden kalına ve kahve sertliği hafif, orta, sert olmak üzere kişisel tercihlerinize göre ayarlanabilme özelliğine sahip. Su seviyesi göstergeli şeffaf su haznesi, 10 bardağa kadar ihtiyacınız olan miktarı kolayca doldururken, öğütücü devre dışı da bırakılabilmektedir. Yani öğütülmüş kahve kullanarak da lezzetli kahve yapabiliyorsunuz. Ürünün özellikleri arasında öğütücünün, öğütülmüş kahve kullanmak için kapatılması, ekranlı zamanlayıcı özelliği, 3’ü 1 arada kireç koruması, damlama önleyicili çıkarılabilir filtre kağıdı yuvası ile 20, 40 veya 60 dakika için programlanabilir sıcak tutma süresi gibi daha birçok nitelik bulunuyor. Ürünün satış fiyatı ise 5.560 TL.