Anker’den anneler günü hediye alternatifleri

Samimiyetin, gerçek sevginin, şefkatin ve huzurun vazgeçilmez adresi anneler, bir gün değil her gün sarılmaya ve sevilmeye değer. Anneler Günü de bunu hatırlamak için önemli bir gün. Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, Anneler Günü’nde de hediye alternatifleriyle hem anneleri hem de hediye alacakları memnun etmeyi başarıyor. 

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, enerjilerine, sıcaklıklarına ve sevgilerine her daim muhtaç olduğumuz annelerimiz için farklı kategorilerdeki hediye alternatifleriyle yüzleri güldürüyor. Varlığıyla, desteğiyle ve tükenmeyen ilgisiyle annelerin huzur veren sıcaklığını Anneler Günü’nde daha yoğun yaşamak isteyenler için Anker, her bütçeye hitap eden hediye alternatifleri sunuyor. Ev yaşamındaki konforu ve güvenliği sağlayacak ürünlerden eğlencenin sınırlarını zorlayacak projeksiyon cihazlarına, hoparlörlere, kulaklıklara kadar pek çok ürün annelerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Hangi ürünü tercih ederseniz edin, annenizi en iyi ürünle buluşturduğunuzdan emin olabilirsiniz.  

Annenizin evdeki konforunu siz sağlayın

Her ne kadar temizlik işi tüm aile fertlerinin sorumluluğunda olsa da ev yaşamının konforu ve güvenliği her zaman en çok annelerimizin dikkatini çekmiştir. Anker de eufy kategori markasıyla ev yaşamının konforuna ve güvenliğine yönelik geliştirdiği ürünlerle annelerin, dolayısıyla tüm aile fertlerinin hayatını kolaylaştırıyor. Son teknoloji özelliklerle donatılmış kablosuz dikey süpürge HomeVac H30 Infinity, 80 AW/16kPa’lık güçlü emiş gücü, 2500 mAh bataryası ve TriPower System™ teknolojisi sayesinde evi kısa sürede tertemiz hale getirebiliyor. Dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesi RoboVac X8 Hybrid ise 2’si 1 arada vakum ve paspas özelliği, 2 x 2000 Pa emiş gücü, 250 ml’lik ekstra büyük su deposu, AI.Map™ 2.0 Teknolojisi ve iPath™ Lazer Navigasyonu teknolojisiyle beklentileri aşmayı başarıyor. Güvenlik kameraları konusunda da eufy kategorisi altında önemli alternatifler sunan Anker; çift kamera teknolojisi ve gelişmiş PIR radar hareket sensörlerine sahip, pilli ve HDR 2K özellikli eufy Security Akıllı Kapı Zili İkilisi ve gelişmiş gece görüşü, 2K çözünürlüğü ve tek şarjla 365 gün hiçbir kabloya ihtiyaç duymadan evin içine ve dışına kolayca takılabilen eufyCam 2Pro Güvenlik Kamerası ile güzel bir hediye alternatifi oluşturuyor. 

Annenize eğlence hediye etmeye ne dersiniz?

Ses kalitesinde sunduğu yeniliklerle beklentileri aşmayı başaran Soundcore kategori markası, Anneler Günü’nde annenizi mutlu etmeye hazır durumda. 15 saate kadar çalma süresi, su geçirmez özelliği, yüksek ses kalitesi ve cebe sığacak boyuttaki küçük tasarımıyla Soundcore Mini 3 PRO Bluetooth Hoparlör, güçlü ses sistemi, 6 Watt’lık ses çıkışı, BassUp teknolojisi ile açık havada bile mükemmel performans gösterebiliyor.  12 saatlik çalma süresi ve 360 derece sesiyle bulunduğu ortamı bir partiye dönüştürebilen Soundcore Flare II 20 W Kablosuz Bluetooth Hoparlör ise IPX7 suya dayanıklılık özelliği, PartyCast teknolojisi, Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilir ses ayarı ve ışık efektleriyle kullanıcılarla buluşuyor. 32 saate kadar çalma süresiyle Soundcore Liberty 3 Pro TWS Bluetooth Kulaklık ise 360 derece ses sistemi, kulağın iç basıncını analiz eden HearID yapay zekâ teknolojisi ve LDAC codec desteği sayesinde kullanıcılarına yükseltilmiş bir ses kalitesi sunuyor. Anker’in bulunduğu yeri bambaşka bir ortama dönüştürebilen çok yönlü akıllı projeksiyon cihazlarına ev sahipliği yapan Nebula kategorisindeyse her bütçeye ve ihtiyaca yönelik hediye alternatifi bulmak mümkün. 500 ANSI lümen parlaklık değerine ve 2 adet 10 Watt gücünde hoparlörlere sahip Nebula Mars II Pro çok yönlü akıllı projeksiyon cihazı, 150 inçe kadar görüntü yansıtarak ortamın eğlencesini katlayabiliyor. Nebula kategorisindeki bir diğer alternatifse Android TV’yi ekrana yansıtan ve 4K çözünürlüğe sahip Nebula 4K TV Stick. Ses kalitesinden de ödün vermeyen Nebula 4K TV Box, Dolby Digital Plus sayesinde seslerin canlı ve kusursuz duyulmasını sağlıyor ve herhangi bir Android cihazından içerik oynatabiliyor.

Annelerin şarjı hiç bitmesin

Anker’e tüm dünyada ün kazandıran ürün grubu olarak dikkat çeken şarj cihazları da annenizin şarjının hiçbir zaman bitmemesine destek oluyor. İletişimde kesinti yaşamak ya da şarj problemleriyle uğraşmak istemeyen anneler için en iyi hediye alternatifi Anker şarj cihazları. 7.2 mm kalınlığında, güçlü manyetik bağlantıya sahip Anker PowerWave Select+ Magsafe Kablosuz Manyetik Şarj Cihazı, cihazları mümkün olan maksimum hızda şarj etmeye yetecek maksimum güç çıkışı sağlıyor. Bir diğer alternatif olan Anker PowerPort Atom III Slim 65W, PowerIQ 3.0 teknolojisi, , 0,7 inçlik tasarımı, 140 gr ağırlığıyla bir duvar prizini 4 şarj bağlantı noktasına çevirerek hem telefonları hem de dizüstü bilgisayarları aynı anda şarj edebiliyor.